Miért nem engednek el bulizni?
16 éves vagyok, bajorországban élek, idén költöztünk ki.A legnehezebb iskolába, gimnáziumba járok, a jegyeim bár nem színötösek mint otthon, de a német nyelv ellenére nem is olyan rosszak.A másik két iskolatípus érettségiét most 2 hete csináltam meg, 4-es átlaggal(magyar szempontból), és szerettem volna ezt ma megünnepelni.Délelőtt elmentem anyumékkal egy 30 km-es biciklitúrára, 3 órája jöttünk meg, nem vagyok fáradt semmi.
Meg volt beszélve a csajokkal hogy megyünk egy szomszédos városba bulizni, éjfélre hazajöttem volna mert úgyis akkor megy az utolsó busz.
Eddig itt 1-szer voltam más városban bulizni, és egyszer a házunk melletti téren lévő utcai bulin, de akkor is már 11-kor otthon voltam.Nem iszom alkoholt, és a szüleim tudják hogy megbízhatnak bennem, most mégsem engednek el.Ezt egyszerűen nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!