Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engednek el a szüleim bulizni, pedig jó tanuló vagyok és kötelességtudó! Mit tegyek? 18F
"esetleg megdöngetek valakit az éjjel, másnap pedig megyek haza"
KACKACKAC Köszi! Feldobtad a napom;)
Hát veled meg a szüleiddel is valami gáz van szerintem...
Én 13 évesen mentem osztálykirándulásra és már ott, a Balatonon megrántottam barátnőmet.
Amikor betöltöttem a 18-at már rég nem azt néztem hogy mihez van jogom meg mihez nincs vagy anyuci apuci mit enged meg mit nem.
Kezdj el szépen felnőni, mert így soha senkit nem fogsz megdönteni fater!
11:22
Nem vagyok a faterod kedves barátom és volt mar egy 1 éves kapcsolatom is, viszont 3 hónapja nincsen senkim és nagyon igényli a szervezetem a szexet. (is) Az irónia az egészben az hogy a testvérem elmehet nőzni, neki nem tiltják meg ilyesmi... (23 éves) Nagyon szeretem és tisztelem a szüleim, de ebben most nem értek egyet velük. Arról volt szó hogy ha kész minden házim és nem romlanak a jegyeim, mehetek buliba. Azt mondják, "Nem engedjük hogy elmenj és a hajnalok hajnalán hazagyere." És azt sem hogy egy csajnál aludjak, vagy hazahozzak egy nőt. Pedig 2 hete anya azt mondta, vegyek gumit (megtettem) és részéről rendben a dolog, ha nagyon szeretném meg hogy "jól teszem hogy szeretném kiélni magam"... Most meg határozottan megtiltotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!