Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem Őt, de a szüleim nem engednék a kapcsolatunkat. Mit csináljak?
18/L vagyok és egyszer egy bulin összejöttem egy pasival, kb 25-nek nézett ki. Úgy gondoltuk, hogy aznap jó érezzük magunk, de semmi több. Viszont olyan édes volt, hogy rögtön beléestem, s valahogy ő is így volt vele. Mikor megtudtam, hogy 34, akkor azt mondtam, hogy tényleg ennyi volt. Látszólag ő is elfogadta, de végül nem adta fel. Ideköltözött, mert volt köztünk kb 250 km. Látta rajtam, hogy szeretem, nem tudtam leplezni, ezért nem adta fel viszon erőt vettem magamon, s azt mondtam, hogy nem szeretem, így elment. Majd 2 hónap múlva visszajött, mert azt mondta nem bírja nélkülem.
Én nagyon szeretem őt, de túl nagy köztünk a korkülönbség és ezt a szüleim nem engednék, meg mindenki furán nézne ránk. Szóval nem tudom, hogy mit csináljak, mert ha a közelemben van, nem tudom leplezni, hogy szeretem Őt és ezt látja.
Mit csináljak?
hát ez nehéz helyzet.megkell hagyni.
szerintem barátkozz meg ezzel a korkülönbséggel.:)ha szereted akkor nem biztos h rögtön tovább tudnál lépni....lehet lelkiismeret furdalásod lenne. 1 próbát mindenesetre megér, és a szüleidnek nem muszály rögtön mindent tudniuk. a te életed , nem az övék!
ha meg pár évvel idősebb leszel akkor lehet hogy máshogy fogsz viszonyulni a korkülönbséghez. de végülis a te döntésed lesz. akarod e az éeltetedet egy jóval idősebb férfivel leélni?Hmm?
a szüleid bölcs emberek... igazuk van!
hagyd a csávót és keress hozzád illőt...
A szerelem nem szabhat határt.
Megtudta oldani, hogy a 250km távolság semmi legyen. Megtudnátok oldani, hogy a korkülönbség semmi legyen. :)
Én úgy gondolom, megérné a szüleidet szoktatni a gondolathoz, hogy együtt vagytok
Volt évfolyamtársam most 20, csávója 34 vagy 36, már vagy 3 éve együtt vannak.
Nem mondom, hogy összeillenének, de ezt csak ő érzi.
Tehát: TE ÉRZED!
Ha már tudatosan azon agyalsz, hogy hogy lehetne befejezni, de nem szeretnéd, akkor majd jól felcsinál téged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!