Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lelkemet is kiteszem a barátomért, szeretem. Bármit megteszek csak, h a kedvében járhassak Olyan dühös lettem rá h azt mondtam kell egy kis idő h átgondoljam a kapcsolatunkat. Hülye vagyok h ilyesmin problémázok, és a szakításon gondolkozom?

Figyelt kérdés

Ez az 1. komoly párkapcsolatom, mely már lassan1,5éve tart.(a kedvenc ételeit főzöm, olyasmivel ajándékozom meg aminek tudom h örül), ő viszont ez idő alatt még egy szál rózsát sem volt képes venni nekem. Azt sem tudja h mivel járhatna a kedvemben, de őszintén nem is szeretne meglepni, megörvendeztetni semmivel.Ma ajándékot vesz a legjobb barátnőjének szülinapjára és én kiborultam mivel én nem kaptam semmit sz. napomra. (igaz nincs olyan anyagi helyzetben h többezres ajándékot vegyen de nem is várom el) egyszerűen a szándék hiányzik.

ha azt kérem változzon,annyit felel:,,nem fogok,ha nem tetszik keress mást!"

2008. okt. 19. 03:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát keress mást, bekaphatja a pasid.
2008. okt. 19. 04:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemel meg téged a pasid. Ha a barátnőjének a szülinapjára van pénze ajándékot venni, akkor egy szál rózsára igazán kiköhöghetne számodra is. Inkább keress valaki olyat, aki értékeli az igyekezeted és megpróbál változtatni, ha megkéred.
2008. okt. 19. 07:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem hülyeség amire gondoltál!

Nem értem, hogy hogy bírtál ki mellette ilyen sok időt! Ha nem tudja, hogy mivel járhatna a kedvedben akkor azt honnan tudja, hogy a "barátnőjének" (???) mit vegyen? Én egyébként ezt a barátnős dolgot sem nagyon értem!

2008. okt. 19. 07:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress mást! Az is lehet.hogy a "barátnőjét" is dugja,sőt szerintem biztos is. Én is voltam ilyen cipőben! Hidd el nekem ha erőt veszel magadon és otthagyod,amikor rájön,hogy mit veszített el,akkor könyörögni fog,hogy menj vissza hozzá(de ne menj vissza),találsz jobbat,én is találtam!
2008. okt. 19. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szép. Tényleg jobban jársz mással, ha ennyire leszar téged, Te se igyekezz a kedvében járni. Nem érdemli meg... Más pasik "ölnének" egy ilyen barátnőér. Majd rájön mit veszít, de akkor már úgyis késő lesz. Megkapja a magáét :)
2008. okt. 19. 11:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem ismerem őt, tehát kerülöm az előítéletet, de amit leírtál, abból igenis azt szűröm le, hogy neki egyáltalán nem fontos ez a kapcsolat. Na és Te? Neked erre van szükséged? Gondold egy picit végig a dolgot (ne is kicsit!), és juss el odáig, hogy talán egyszer az életben, önmagadat is kéne annyira tisztelned és figyelembe venned, hogy csinálj olyanokat, amik ellentétesek a szíved akaratával. (Ne haragudj, hosszú mondat volt :)) De a lényeg akkor is az, hogy... Tök jó, hogy Te teljes szívedből csinálsz ilyeneket, a kedvében akarsz járni.. de sajnos egy kapcsolat, két emberről szól, és nem egyről. Mindenhez kettő kell. Az ember nem a viszonzásért csinálja az ilyesmit, de akár a csók: úgy kaphatod, ha adod is, és úgy adhatod, ha kapod is.

Egyoldalú a dolog, szerintem többet érdemelsz. Magadnak is tartozol ennyivel!

2008. okt. 19. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!