Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelkemet is kiteszem a barátomért, szeretem. Bármit megteszek csak, h a kedvében járhassak Olyan dühös lettem rá h azt mondtam kell egy kis idő h átgondoljam a kapcsolatunkat. Hülye vagyok h ilyesmin problémázok, és a szakításon gondolkozom?
Ez az 1. komoly párkapcsolatom, mely már lassan1,5éve tart.(a kedvenc ételeit főzöm, olyasmivel ajándékozom meg aminek tudom h örül), ő viszont ez idő alatt még egy szál rózsát sem volt képes venni nekem. Azt sem tudja h mivel járhatna a kedvemben, de őszintén nem is szeretne meglepni, megörvendeztetni semmivel.Ma ajándékot vesz a legjobb barátnőjének szülinapjára és én kiborultam mivel én nem kaptam semmit sz. napomra. (igaz nincs olyan anyagi helyzetben h többezres ajándékot vegyen de nem is várom el) egyszerűen a szándék hiányzik.
ha azt kérem változzon,annyit felel:,,nem fogok,ha nem tetszik keress mást!"
Nem hülyeség amire gondoltál!
Nem értem, hogy hogy bírtál ki mellette ilyen sok időt! Ha nem tudja, hogy mivel járhatna a kedvedben akkor azt honnan tudja, hogy a "barátnőjének" (???) mit vegyen? Én egyébként ezt a barátnős dolgot sem nagyon értem!
Nem ismerem őt, tehát kerülöm az előítéletet, de amit leírtál, abból igenis azt szűröm le, hogy neki egyáltalán nem fontos ez a kapcsolat. Na és Te? Neked erre van szükséged? Gondold egy picit végig a dolgot (ne is kicsit!), és juss el odáig, hogy talán egyszer az életben, önmagadat is kéne annyira tisztelned és figyelembe venned, hogy csinálj olyanokat, amik ellentétesek a szíved akaratával. (Ne haragudj, hosszú mondat volt :)) De a lényeg akkor is az, hogy... Tök jó, hogy Te teljes szívedből csinálsz ilyeneket, a kedvében akarsz járni.. de sajnos egy kapcsolat, két emberről szól, és nem egyről. Mindenhez kettő kell. Az ember nem a viszonzásért csinálja az ilyesmit, de akár a csók: úgy kaphatod, ha adod is, és úgy adhatod, ha kapod is.
Egyoldalú a dolog, szerintem többet érdemelsz. Magadnak is tartozol ennyivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!