Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány hónapos kapcsolat után elfogadható a petting? 17 leszek/fiú
15-17 éves fiúk,lányok véleményére vagyok kiváncsi.
Én két és fél hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és hosszú kapcsolatot szeretnék.Az igaz, hogy túl korai a petiing, meg ha pl teljesen meztelenek vagyunk egymás előtt az gáz és hogy nem lesz hosszú a kapcsolatunk.
Nem hiszem, hogy az idő számítana a kapcsolatokban. Én is így voltam vele,
Szilveszter éjjel vesztettem el a szüzességemet a barátommal,akivel másfél hónapja vagyunk együtt, és kb. a petting mint olyan, 2 hete van a repertoálban. Elég gyorsnak hangzik,de olyan eszeveszetten szerelmesek vagyunk egymásba, hogy az idő itt már réges rég tág fogalom. Nagyon megismertük,kiismertük egymást, és soha nem erőltetett semmit. Lásd: Én voltam az,aki vágytól túlfűtve nyúlt a nadrágjába, én voltam az, aki azon a bizonyos éjszakán megkérdezte tőle,hogy van-e nála óvszer, stb.. Nem erőltetett soha semmit és hagyta hogy a magam érzései szerint cselekedjek. Mindenkinek ilyen első alkalmat kívánok!
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ha szerelmesek vagytok, ismeritek már egymást, és nem szégyellitek egymás előtt magatokat, akkor az idő teljesen lényegtelen. Van, aki egy hét múlva már teljesen megbízik a partnerében, kiismeri őt, van, akinek 3 hónap alaphangon kell hogy egyáltalán bármi is legyen közöttük..
Én azt tanácsolom,hogy hallgassatok a megérzéseitekre!
Ez az én véleményem,remélem senkinek nem voltam sértő.
Üdv: Lány16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!