Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sticker 23/F kérdése:

Szerintetek mit kellene csinálni a fiúnak, hogy helyre tudja hozni a hibáját?

Figyelt kérdés

Egy kis tanúság szerintem mindenki számára!!!!

Fiú: Szia, sajnálom :(

Lány: Mit sajnálsz?

Fiú: tudod te is nagyon jól,

kérlek, beszéljük meg.

Lány: Nincs miről beszéljük.

Fiú: De van, kérlek csak hallgass meg,

Lány: Nem érdekel előbb kellett volna gondolkozz :@

Fiú: Tudom, hogy hülye voltam és bocsánatot kérek :(

Lány: Mondom, hogy nem érdekel, előbb kellett volna gondolkozz.

Fiú: Tudom, és nagyon sajnálom.

Lány: sajnálhatod, de ezt nagyon elcseszted!!!!

Fiú: Hadd tegyem valahogy jóvá.

Lány: Ezt már nem tudod!

Fiú: hülye voltam :( bocs

Lány: ................

( Fiú: egyik este találkozott a lánnyal és volt egy kis incidens amit a fiú túl reagált és elkezdett inni. Mérgében jó berúgott és úgy beszélt telefonon a lánnyal, akit jobban kedvel mint bárki mást. Sajnos a fiú nem emlékszik a telefon beszélgetés részleteire, de szeretné jóvá tenni, de még sajnos minden próbálkozása kudarcba fulladt!!! )

Remélem, ki tudták szűrni belőle a tanúságot!!!

Szerintetek mit kellene csinálni a fiúnak, hogy helyre tudja hozni a hibáját???

2012. jan. 2. 10:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiúnak már semmit.Most már csak a csajon múlik hogy megbocsát-e.
2012. jan. 2. 10:38
 2/16 A kérdező kommentje:
én vagyok amúgy a fiú. Légyszi segítsetek, hogy mit csináljak? Nagyon bánt, hogy így alakult és szeretném jóvá tenni, de az 100% attól, hogy ittam nem sértettem meg és nem is küldte el melegebb éghajlatra csak mondhattam valami rosszat amin bepipult de lehet h csak azért hadragut meg rám, hogy ittam. Sajnos ezt nem tudom :( de bármi kérdésetek van vagy valamit szeretnétek tudni, hogy tanácsot tudjatok nekem adni szívesen válaszolok rá. Köszi előre minden egyes kommentet!!!
2012. jan. 2. 10:43
 3/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van. Ha lenyugszik a csaj akkor majd lehet vele beszélni remélem, mert még friss a dolog, de sztem én addig nem fogom keresni, vagy szerinted mit tegyek keressem, vagy sem? Remélem megbocsájt! Komolyan nagyon megbántam!
2012. jan. 2. 10:47
 4/16 anonim ***** válasza:
Ferfiasabb viselkedés kell ide...
2012. jan. 2. 10:55
 5/16 A kérdező kommentje:
és ez mit takar?
2012. jan. 2. 11:02
 6/16 anonim ***** válasza:

inkább az fájt volna nekem a lány helyében, hogy a fiú, akinek tetszek úgy tűnik még sem tart valamin nagyra

egyébként ha őszintén elmondod a te oldaladat, hogy mi éreztél, hogyan trtént, akkor lehet ő ugyanezt megteszi, és akkor máris beszélgettek a dologról

hagyni, hogy megbocsásson, aztán az első veszekedésnél megint előráncigálja nem túl okos

2012. jan. 2. 11:03
 7/16 A kérdező kommentje:
de nem is akar velem beszélgetni, de nagyon rosszul esett amit tett! Nem is akar meghallgatni, hogy számomra hogy esett az, hogy végzett a melóval és nem velem dumált hanem oda ült pár sráchoz beszélgetni és engem meg le sem sz*rt. pedig nagyon jól tudta, hogy én csak miatta járok arra a helyre és hozzá mentem és ő meg erre ezt csinálja. Lehet, hogy túlzásba vittem és nem kellett volna igyak de az a nap nagyon sz*r volt amúgy is és ő még csak rá tett, pedig azt hittem, hogy vele legalább jól fogom magam érezni és erre meg ilyet csinál. Gondoltam már arra is, hogy lehet direkt csinálta, hogy féltékeny legyek vagy nem tudom. Remélem meg békél és meghallgat és ő is eltudja mondani, hogy mi bántotta meg ennyire :(
2012. jan. 2. 11:09
 8/16 anonim ***** válasza:

mondd meg neki kerekperec, hogy talán az én verziómat is hallgasd meg, ezért mondtam neked ilyeneket...

amúgy igen, féltékennyé akart tenni

2012. jan. 2. 11:11
 9/16 anonim ***** válasza:
amúgy igaza volt egy korábbi válaszolónak, nem könyörgés kell ide, hanem kicsit határozottabban fellépni, annak a tudatában, hogy nem csak te, hanem ő is hibázott...
2012. jan. 2. 11:12
 10/16 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy hallgasson meg, de ő egyáltalán nem kíváncsi a magyarázatomra. Ezt személyesen kellene vele meg beszélnem de sajnos nem akar velem találkozni sem és a telefont sem veszi fel és egy közösségi oldalon meg nem épp a legmegfelelőbb az ilyet megbeszélni. Lehet, hogy hagyom kell egy picikét elgondolkodni ezen mert ez még pénteken este történt és még benne vagyok a bögyébe, de ha elgondolkodna egy picikét akkor rá jönne, hogy ő is hibás és nem kellene szerintem ezt neki mondani, ha ő saját maga nem jön rá akkor én hiába mondanám szerintem. amúgy ennek, hogy féltékennyé akart tenni nem sok értelmét látom, csak azt hogy ez történt és ezt magának is nagy részben köszönheti.
2012. jan. 2. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!