Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene csinálni a fiúnak, hogy helyre tudja hozni a hibáját?
Egy kis tanúság szerintem mindenki számára!!!!
Fiú: Szia, sajnálom :(
Lány: Mit sajnálsz?
Fiú: tudod te is nagyon jól,
kérlek, beszéljük meg.
Lány: Nincs miről beszéljük.
Fiú: De van, kérlek csak hallgass meg,
Lány: Nem érdekel előbb kellett volna gondolkozz :@
Fiú: Tudom, hogy hülye voltam és bocsánatot kérek :(
Lány: Mondom, hogy nem érdekel, előbb kellett volna gondolkozz.
Fiú: Tudom, és nagyon sajnálom.
Lány: sajnálhatod, de ezt nagyon elcseszted!!!!
Fiú: Hadd tegyem valahogy jóvá.
Lány: Ezt már nem tudod!
Fiú: hülye voltam :( bocs
Lány: ................
( Fiú: egyik este találkozott a lánnyal és volt egy kis incidens amit a fiú túl reagált és elkezdett inni. Mérgében jó berúgott és úgy beszélt telefonon a lánnyal, akit jobban kedvel mint bárki mást. Sajnos a fiú nem emlékszik a telefon beszélgetés részleteire, de szeretné jóvá tenni, de még sajnos minden próbálkozása kudarcba fulladt!!! )
Remélem, ki tudták szűrni belőle a tanúságot!!!
Szerintetek mit kellene csinálni a fiúnak, hogy helyre tudja hozni a hibáját???
Hát de ő már ekönyvelte magában, hogy te hibáztál, és neked kell könyörögnöd.
Ha provokálni akarod, akkor írd meg nyugodtan neki akár fb-on, hogy sajnálom, de te is hibáztál.
én már írtam neki mindent és el is mondtam, hogy elég rosszul esett amit tett, de erre semmi reagálás sem volt.
Amúgy meg nem olyan hülye lány, hogy nem jött volna rá, hogy ő is hibázott csak szerintem nem akarja magának beismerni a tetteinek súlyosságát, de lehet hogy most ő élvezi az egész és csak próbára akar tenni, hogy mennyire is vagyok kitartó és mennyire kell nekem. De minden esetre szerintem ez egy elég rossz próbatétel már persze ha ő neki ez a célja ezekkel a cselekedetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!