Ti mennyi idő után engednétek meg?
Nagyon nehezen engedném meg, ha egyáltalán megengedném. Ha normális gondolkodásmódúak vagytok, megbízhatóak akkor olyan 7-8 hónap után (talán) meglágyulnék :D
Királyok vagytok...nagyszülőknél, úgysem hallhatják meg, ha szeretkezni akartok :D (Csak hülyéskedek.)
19f
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Tulajdonképpen mi még nem szeretnénk lefeküdni egymással, tényleg csak ott alvás lenne. De mi lenne ha nem egy ágyban aludnánk?
Én 15 voltam, párom 20! Több mint fél év kellett hozzá, hogy megengedjék, de akkor nálunk aludtunk!
24/L
18 voltam, a barátom 26, mikor először nálam alhatott, 1 év járás után. Akkor is alig mertem megkérdezni, lehet-e. Persze megengedték, tudták, hogy egy év alatt történtek már dolgok! :)
23/L
Nekem egy szilveszter éjjel engedték meg először, hogy itt aludjon a barátom. Én 15 voltam a barátom 16, és 2 és fél év járás után. Megígértem akkor a szüleimnek, hogy nem szexelünk, és ez nem is történt meg. :)
Egyébként attól függ, hogy mióta jártok már..
17 éves voltam mikor megengedték a barátom meg 19 volt. amikor pont 3 éve voltunk együtt akkor engedték meg először persze tudták hogy már nem vagyok szűz, de úgy gondolták hogy a barátom szülei mit gondolnának hogy egy 14-15 éves kislány ott alszik náluk.
egyébként ő volt az első és remélem az utolsó is 23/L még mindig vele és 2 éves kislányunk van már.
Kérdésre válaszolva attól függ mióta vagytok együtt de 16 év alatt semmiféleképp sem meg persze a srácot és a szüleit is meg kell ismerni hogy milyenek írd meg hogy mióta vagytok együtt mert így elég nehéz válaszolni a kérdésedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!