Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a lányotok bejelentené, hogy teherbe esett egy ázsiai férfitől?
Egy szóval sem tituláltam komoly kapcsolatnak. Mindössze annyit írtam, h nem egy egyéjszakás azt sem tudom pontosan mi az illető neve jellegű dologról van szó.
Egy 5 hónapos kapcsolatban 20 évesen azért nem egy tervezett babáról van szó.
A párom már Magyarországon nőtt fel, 26 éves és el tudna tartani minket, amíg nem tudnék dolgozni. Ő szeretné megtartani a babát. Én viszont kicsit félek, nagyon korán jött ez a kicsi egy ilyen fiatal kapcsolatba.
Gratulálnék a lányomnak. Hogy miért? Hadd soroljam:
1. magára nem gondolva óvszer nélkül szexel külföldivel, ki tudja mit hoz be onnan, de alapvetően is védekezni kellett volna, legyen az akárki.
2. nem gondolva a terhességre nem védekezett semmilyen formában. A megszakítás nem védekezés.
3. képes volt teherbeesni úgy, hogy ebből már csak rosszul fog kijönni, hisz nincs saját lakása, nincs saját keresete és nincs még szakmája sem. Sőt be sem fejezei addig az egyetemet. Továbbá, ha abortuszra adod a fejed, akkor az végig fogja az életedet kísérteni.
4. képes volt teherbe esni egy szinte futó kalandban. 5 hónap még szinte semmi.
5. a lányom egyáltalán nem bízik bennem hogy egyáltalán az egész kapcsolatról szót ejtsen, de már a terhesség hírével jön?
Felelőtlen volnál, hát akkor edd meg, amit főztél. Gyerek ne vállaljon gyereket. Te még bőven nem nőttél fel, ha képtelen voltál felfogni, hogy mit művelsz. Ezt ezerszer megfogod bánni, ha megtartod azért, ha nem tartod meg akkor azért :(.
Mint nem szülő is haragszom a viselkedésedre, de őszintén kívánom, hogy valamilyen formában jó legyen a vége.
Hát először üljetek le a pároddal, és ha döntést hoztatok, akkor beszélj a szüleiddel.
Fel kell készülnöd hogy bármi történhet és lehet egyedül maradsz a picivel, akkor mit tudnál tenni?
"Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a lányotok bejelentené, hogy teherbe esett egy ázsiai férfitől?"
Amennyiben nagykorú, önmagát és a gyereket ellatni és eltartani képes, stabil kapcsolatban élő lanyomrol van szó, szeretettel gratulalnek.
"Akiről korábban nem is hallottatok, mert a lányotok félve az előítéletektől eltitkolta a kapcsolatot.."
Sajnálnám, hogy ennyire nem ismer a gyerekem.
"Most lettem 20 éves, egyetemista lány vagyok és egy barátnőmmel élek albérletben, de sokat járok haza édesanyámhoz. Még ő támogat bizonyos szinten anyagilag, de emellett dolgozom is."
Tehát vegul is leginkább a semmire szülne, így nem ugralnek az örömtől.
"Az apa származása azért lényeg, mert a családom elítéli a más rasszokkal való keveredést.."
Kellemetlen egy helyzet.
"A kapcsolat elég fiatal, mindössze 5 hónapos, de azért nem egy futó kalandba csúszott be a gyermek."
5 honap az nem tartós kapcsolat, plusz együtt se éltek. 50% , hogy még a gyerek előtt vége lesz.
Soha nem bánta meg még senki hogy megszült egy nem tervezett babát. Ő mindig ott lesz neked. Az ellenkezőjét már sokan bánták.
(38/n két gyerekkel)
A kapcsolat elég fiatal, mindössze 5 hónapos, de azért nem egy futó kalandba csúszott be a gyermek. - szerinted öt hónapos kapcsolat mégis mi?!
Semmi, nem is ismeritek egymást szinte :D
Egyébként én megkérdezném, hgoy tervezted tovább, mert nem tartanálak el gyerekestül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!