Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a lányotok bejelentené, hogy teherbe esett egy ázsiai férfitől?
kétféle forgatókönyv van:
1. a lányom dolgozik, magát tartja el, albérletben/saját házban, és a férfival komolyak a szándékaik-ebben az esetben szívből gratulálnék nekik, és meghívnám a leendő unokám apját egy vacsorára hogy megismerjem.
2. a lányomat még mi tartjuk el, vagy nálunk lakik, vagy csak egy kaland volt a férfi-ebben az esetben, ha valamelyik fennáll, megkérdezném tőle hogy mik a tervei, hogyan gondolja a továbbiakat.
Attól függ. Ha felnőtt a lány és komoly a kapcsolat, természetesen örülnék az unokámnak. :)
Ha kamaszként, vagy - bár nem így nevelem - egyéjszakás kalandból, akkor is támogatnám, de akkor sem az ázsiai férfi lenne a probléma, hanem, hogy erkölcstelennek tartanám.
Most lettem 20 éves, egyetemista lány vagyok és egy barátnőmmel élek albérletben, de sokat járok haza édesanyámhoz. Még ő támogat bizonyos szinten anyagilag, de emellett dolgozom is. Az apa származása azért lényeg, mert a családom elítéli a más rasszokkal való keveredést..
A kapcsolat elég fiatal, mindössze 5 hónapos, de azért nem egy futó kalandba csúszott be a gyermek.
5 hónapos kapcsolatban csináltattad fel magad egy ázsiai sráccal aki lehet 1 év múlva haza megy Kínába vagy az isten tudja hova?
Nem, nem támogatnálak, sajnálom, max annyival amennyit eddig is kaptál. És elgondolkodnék hol rontottam el, hogy a lányom egy öt hónapos kapcsolatot már "komolynak" gondol.
Nem azzal van a gond hogy ázsiai, hanem hogy friss egyetemista vagy, 20 éves, ÖT hónapos kapcsolatban. És teherbe esel. Akartad is azt a gyereket, vagy nem találtad meg az óvszeres polcot a Tescoban?
Mondjuk annyiból baj mégis hogy ázsiai, hogy 100 % biztosan le is telepszik majd a kedvedért Mo.-n? Vagy te mész vele Ázsiába? Mármint persze szakma nélkül, ami hiánycikk lenne a srác országában. Hű, hát sok sikert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!