Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a lányotok bejelentené, hogy teherbe esett egy ázsiai férfitől?
#47 Köszönöm a válaszod, ez jólesett. Gratulálok a kislányodhoz!:)
#50 a hozzáállásod valamelyest hasonlít az édesanyáméhoz. Nem is tudok mit hozzáfűzni.. bár annyit, h nem minden távolkeleti származású férfi nyegle és csúnya. Illetve nem is ez a lényeg. A mentalitásuk pedig azt hiszem sokkal becsülendőbb, mint itt néhány huszonéves férfié.. Persze kivételek mindkét oldalon akadnak.
Ma utazunk haza anyukámhoz és kiderül, h hogy fogja fogadni a páromat és a helyzetet. :)
Ja és #44, onnan tudom, h mindegyik rasszba bele tud kötni.. és többek között sokat hallgattam azt is, h a sárgákat sem szereti.
Viszont a párom elég jó kisugárzású, tanult ember, általában mindenki szimpatikusak szokta találni. Szóval remélem, h ez legalább egy kicsit enyhíteni fog rajta.
Remélem minden jól megy! És ha nem, az se szegje kedvedet.
Sajnos jellemző a pesszimizmus, a jövőn való túlzott stresszelés, és ez a válaszokon is meglátszik. "Ismertem egy lányt akinek így meg úgy ment tönkre a gyerektől az élete", és a többi. Rengeteg embernek meg egyáltalán nem ment tönkre az élete se egy betervezetlen gyerektől, se ennél nagyobb "csapásoktól". Nem kell fosni.
Amúgy előbb bíznék meg egy 20 éves kínai-magyar srácban mint egy sima magyarban. A kínai családba születő gyerekek nagy átlagban keményebbek, felelősségteljesek, mivel jobban be vannak fogva otthon is, korán megtanulják mi az hogy munka, mi az hogy áldozat, felelősség. Nem azt mondom, hogy a magyarok között nincs ilyen, hanem azt, hogy messze nem akkora arányban. A szocmunkás nővérem sztorijai alapján ezt 100% biztonsággal merem állítani. Drogos, alkoholista is kevesebb van köztük.
Jobban félteném a lányom, hogy szingli anyuka lesz, ha a szomszéd Robika csinálná fel. Egy kínaiban jobban megbízom. Na lehet lepontozni.
ÉLD AZ ÉLETED.
A Tied, nem anyukádé.
Ha anyud örül, hogy boldog a lánya, kell ennél több?
Ha nem lenne, akkor is boldog lehetsz.
Önálló vagy, vagy sem?
Te döntesz.
Az igazság nem matematikai 18-as szám, csak buta jogi szempont.
Felőtté válni nem jogi, vagy szabályrendszer.
Sajnos az.
Szerintem meg Nem 18.
Tapasztalatból.
Idejét múlt.
Blanka
én idősebb vagyok jóval, és most sikerül családot alapítanom remélhetőleg és végre. Az én szüleimnek nincsenek unokái, mert sehol sem született gyerek.
Szóval én aztán tudom, mekkora áldás egy fiatalon jött kisbaba. Ha az én lányom lennél, és akár még fiatalabb is lennél, mint ami vagy, én biztosan támogatnálak mindenben, és nagyon örülnék, akármi is lenne a kapcsolatod sorsa. Az nem zavarna, hogy ázsiai származású a barátod, az ázsiai gyerekek nagyon-nagyon cukik.
Szerintem nagyon éretten kezeled a helyzetet, sok sikert és boldogságot kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!