Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti hogyan reagálnátok,...

Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a lányotok bejelentené, hogy teherbe esett egy ázsiai férfitől?

Figyelt kérdés
Akiről korábban nem is hallottatok, mert a lányotok félve az előítéletektől eltitkolta a kapcsolatot..

#terhesség #titok #előítélet #vietnámi férfi
2017. szept. 30. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
100%
Meglepodnėk.. Nagyon
2017. okt. 5. 16:21
 42/89 anonim ***** válasza:
17%
kitagadnám, menjen vissza a pasijához
2017. okt. 5. 17:16
 43/89 anonim ***** válasza:
90%

Egy kapcsolat minden korban elromolhat,lehet ti lesztek az egyik legboldogabb pár a babátokkal együtt, vagy más dolgok történnek,mint mindenki mással.

Honnan tudod,hogy az anyud az ázsiaikat sem birja?

2017. okt. 5. 17:55
 44/89 anonim ***** válasza:
32%

Rettenetesen csalódott lennék. Gondolom az elmúlt pár hónapban feltettem volna azt a kérdést, hogy "mi újság, kislányom", ő meg ezen alkalmak mindegyikén elfelejtette volna megemlíteni, hogy van egy bikája. Mindenben támogatom a gyerekemet, még akkor is, ha csinál hülyeségeket, de ha ennyire nem bízik bennem, akkor valahol félrecsúszott a kommunikáció.

Most bátorítást keresel a gyakorin. Tökmindegy, mit írunk, ess túl hamar a bejelentésen. Minden egyes perccel egyre nehezebb lesz. A nagyszülők általában boldogok az unokától, bárki is legyen az apja/anyja. Majd csak megbékélnek vele, és előbb-utóbb túlteszik magukat a sok hónapos titkolózásodon is.

2017. okt. 5. 20:56
 45/89 anonim ***** válasza:
89%
#46: biztos vagy abban, hogy kizárólag a gyerekedben lehetne a hiba, ha valamit nem merne elmondani neked?
2017. okt. 5. 21:07
 46/89 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező!

Amikor megláttam azt a válaszodat, hogy : "A tervezett gyereknek több joga van az élthez, mint a "becsúszottnak?" az első, ami eszembe jutott, hogy remélem, megtartjátok azt a kisbabát. Mert te csodálatos anya leszel.

Én is 20 évesen lettem terhes, én nem szépítem, felelőtlen voltam. De nem bántam meg, egy csoda ez a kislány, és életem legjobb döntése volt, hogy itt lehet velünk. :))

2017. okt. 5. 22:14
 47/89 anonim ***** válasza:
91%

21:07

Mennyire igaz,amit irsz!

2017. okt. 5. 22:38
 48/89 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem érdekel a félvér ember,de én azért nem keverednék mert elég sok bántás fogja érni életében.Volt egy ilyen osztálytársam őt is mindig piszkálták és kiközösítették.Ahogy sokan írják,csalódnék hogy a lányom ennyire nem ismer és bízik bennem hogy nem merte elmondani.Plusz az hogy a semmire szül megint csak nem jó megoldás.5 hónap semmi valószínű szétmentek a babavárás alatt,és 20 évesen kisgyerekes egyedülálló anyaként sose lesz normális kapcsolatod.Mert válogatni nem fogsz tudni,azzal leszel aki marad,mert a hozzád való férfiak korban,nyilván nem egy gyerekes nőt fognak választani.Ezt neked kell eldönteni vállalod e a kockázatot.
2017. okt. 6. 01:44
 49/89 anonim ***** válasza:
31%
ha anyadnak is most van 2,5 eves gyereke akkor o se sokkal kulonb nalad. ha a ferfi veled marad es hajlando benneteket eltartani es nem akarsz abortuszt akkor egyertelmu, tartsd meg. de azt azert ne vard hogy anyadek ahol szinten most van kisgyerek eltartsanak majd benneteket meg a felver unokat. en ellene vagyok a rasszok keveredesenek, az azsiai ferfiak altalaban kulonben sem tul jokepuek legtobb nyamvadt es kicsi. az jobban izgatna hogy az unokam nem lesz feher. ja es nem tamogatnalak egyikotoket se. vegyen a ferfi felesegul ha mar gyereket csinalt neked es vallaljatok egyutt a felelosseget.
2017. okt. 6. 11:17
 50/89 anonim ***** válasza:
68%
". vegyen a ferfi felesegul ha mar gyereket csinalt neked" - nem a középkorban élünk... gondoltam szólok... nem a "kedves szülők" döntik el, hogy ki mikor és miért és kivel házasodjon, és ki ne...
2017. okt. 6. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!