Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a lányotok bejelentené, hogy teherbe esett egy ázsiai férfitől?
Az én személyes tapasztalatom:
Ne kezdj ázsiai férfival.
Engem egyszer olyan csúnyán átvert egy ázsiai férfi hogy még a mai napig is kísért a rossz emlék. Szórakozott velem kb.: 1 évig, majd kiderült hogy felesége van és gyereke...
Soha többet. Tudok mesélni ha érdekel...
Kedves kérdező, most látom csak hogy a kérdésednél, a kulcsszavak között megadtad a "Vietnámi" szót.
Ha Vietnámi akkor a legrosszabb.
Kerüld őket messzire el. Szemelyes Tapasztalatok alapján.
Persze hogyne. Becsületes c.gany is van azt mondják! :-)
Én nem gondolok semmit kedves 62-es válaszoló. Ennyit erről nem vitatkozom. Személyes véleményem írtam le.
Tegnap végül eljött a nagy nap. Bemutattam a barátomat és kicsit később bejelentettük a terhességemet is.
Meglepő módon a származásán nem akadt annyira ki, illetve nem mutatta. Magához képest egész jól kezelte a helyzetet és próbált vele beszélgetni stb.
Viszont az unoka hírét rosszul viselte. Elég indulatos lett, h félvér unokája lesz. Onnantól kezdve mindenbe belekötött és elég csúnyán/lekezelően beszélt velünk. A párom próbált vele beszélni és megkérni, h legalább egy lehetőséget adjon a normális kapcsolatra közöttü(n)k, de hajthatatlan volt. Ezek után inkább eljöttünk, hogy ne legyen nagyobb balhé.
Remélem, h megbékél ezzel az egész helyzettel, mert a kisbabát így is úgy is meg fogjuk tartani. Viszont szeretnénk, ha jóban lenne a nagymamájával.🙁 Majd kiderül...
Köszönöm szépen a válaszokat! 🙂
Szerintem meg fog békélni. Sokkolta a bejelentés, és valószínűleg akkor se ugrándozott volna örömében, ha fehér fiútól van.
Igazából az az egyetlen nehezen hihető részlet számomra, hogy normális volt a barátoddal, majd utána mégis félvérezni kezdett. Nem is nagyon tudom elképzelni a dolgot. Mi történt, felvisított, hogy "URAM IRGALMAZZ, FÉLVÉR UNOKÁM LESZ", vagy mi?
szerintem nagyon felnőttként kezeled a helyzetet, főleg az életkorodhoz képest, szóval gratulálok!
Ügyes vagy és bátor, szerintem minden jól fog alakulni. Anyukád amúgy úgysem fog tudni ellenállni a kisgyereknek.
Eleg bunko viselkedes amit tanusitott. Nem sok esz szorulhatott bele. Mit ert el a viselkedesevel? Mit ert el rovid es hosszu tavon? Majd gyozzetek neki megbocsatani.
En nem foglalkoznek vele. HP... Sok sikert a babahoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!