Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti hogyan reagálnátok,...

Szülők! Ti hogyan reagálnátok, ha a lányotok bejelentené, hogy teherbe esett egy ázsiai férfitől?

Figyelt kérdés
Akiről korábban nem is hallottatok, mert a lányotok félve az előítéletektől eltitkolta a kapcsolatot..

#terhesség #titok #előítélet #vietnámi férfi
2017. szept. 30. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
52%

Az én személyes tapasztalatom:

Ne kezdj ázsiai férfival.

Engem egyszer olyan csúnyán átvert egy ázsiai férfi hogy még a mai napig is kísért a rossz emlék. Szórakozott velem kb.: 1 évig, majd kiderült hogy felesége van és gyereke...

Soha többet. Tudok mesélni ha érdekel...

2017. okt. 6. 21:14
 62/89 anonim ***** válasza:
86%
azért ugye nem gondolod, hogy mert téged egy ázsiai átvert, akkor a több mint egymilliárd többi ázsiai is hűtlen?
2017. okt. 6. 21:48
 63/89 anonim ***** válasza:
41%

Kedves kérdező, most látom csak hogy a kérdésednél, a kulcsszavak között megadtad a "Vietnámi" szót.

Ha Vietnámi akkor a legrosszabb.

Kerüld őket messzire el. Szemelyes Tapasztalatok alapján.

2017. okt. 7. 01:32
 64/89 anonim ***** válasza:
33%

Persze hogyne. Becsületes c.gany is van azt mondják! :-)

Én nem gondolok semmit kedves 62-es válaszoló. Ennyit erről nem vitatkozom. Személyes véleményem írtam le.

2017. okt. 7. 01:40
 65/89 A kérdező kommentje:

Tegnap végül eljött a nagy nap. Bemutattam a barátomat és kicsit később bejelentettük a terhességemet is.

Meglepő módon a származásán nem akadt annyira ki, illetve nem mutatta. Magához képest egész jól kezelte a helyzetet és próbált vele beszélgetni stb.

Viszont az unoka hírét rosszul viselte. Elég indulatos lett, h félvér unokája lesz. Onnantól kezdve mindenbe belekötött és elég csúnyán/lekezelően beszélt velünk. A párom próbált vele beszélni és megkérni, h legalább egy lehetőséget adjon a normális kapcsolatra közöttü(n)k, de hajthatatlan volt. Ezek után inkább eljöttünk, hogy ne legyen nagyobb balhé.

Remélem, h megbékél ezzel az egész helyzettel, mert a kisbabát így is úgy is meg fogjuk tartani. Viszont szeretnénk, ha jóban lenne a nagymamájával.🙁 Majd kiderül...

Köszönöm szépen a válaszokat! 🙂

2017. okt. 7. 15:43
 66/89 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem meg fog békélni. Sokkolta a bejelentés, és valószínűleg akkor se ugrándozott volna örömében, ha fehér fiútól van.

Igazából az az egyetlen nehezen hihető részlet számomra, hogy normális volt a barátoddal, majd utána mégis félvérezni kezdett. Nem is nagyon tudom elképzelni a dolgot. Mi történt, felvisított, hogy "URAM IRGALMAZZ, FÉLVÉR UNOKÁM LESZ", vagy mi?

2017. okt. 7. 15:58
 67/89 A kérdező kommentje:
Hát... azt hiszem ő belül reménykedett benne, h nem lesz egy komoly dolog ebből a kapcsolatból és mihamarabb szakítunk. Viszont mikor a terhességet megtudta, realizálódott benne az, h ez nem egy olyan kapcsolat lesz, amit néhány hónap múlva elfelejthet.
2017. okt. 7. 16:26
 68/89 anonim ***** válasza:
58%

szerintem nagyon felnőttként kezeled a helyzetet, főleg az életkorodhoz képest, szóval gratulálok!

Ügyes vagy és bátor, szerintem minden jól fog alakulni. Anyukád amúgy úgysem fog tudni ellenállni a kisgyereknek.

2017. okt. 7. 21:42
 69/89 anonim ***** válasza:
55%
Engedd, hogy háborogjon, õ lesz majd a legboldogabb nagymama, van testvéred?Anyudnak van már unokája?
2017. okt. 8. 11:15
 70/89 anonim ***** válasza:
59%

Eleg bunko viselkedes amit tanusitott. Nem sok esz szorulhatott bele. Mit ert el a viselkedesevel? Mit ert el rovid es hosszu tavon? Majd gyozzetek neki megbocsatani.

En nem foglalkoznek vele. HP... Sok sikert a babahoz!

2017. okt. 9. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!