Mit szóltok ahhoz, hogy a férjem kapott 200. 000 Ft év végi prémiumot és nekem nem szólt róla?
Mi mindketten kapunk prémiumot, illetve karacsonyi ajandekot a cegeinktol.
Haza megyunk elmeseljum hogy mi történt, es mit szeretnénk...
Volt hogy nehezebb idők voltak akkor számlákra ment el, volt, hogy háztartási gépre vagy epp lap topra.
Iden a ferjem utazásra szeretne költeni, mindkettőnket en benne vagyok ebbol megyunk nyaralni a ket gyerekkel.
Fizuemelesnek is egyutt örülünk
12 eve egyutt, 4 eve házasok ket gyerek 30/n 30/f
"Engem is elszomorít ez az egész. Eddig azt hittem, hogy jó a kapcsolatunk..."
Ezért nem kell turkálni más zsebeiben.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy elhiszi valaki is, hogy ha el akarja titkolni, akkor beteszi a mosásba a dokumentumot?
Kutakodtál és most szenvedsz - ez így működik.
Mikor kaptam jutalmat,akkor férjemet felhívtam a jó hírel.
Viszont férjem elrakta mindig fizetése egy részét hogy nyáron eltudjunk menni nyaralni .
"Nálatok nem tudom, hogy van-e egyébként gond vagy mi indokolja azt, hogy a férjed titkolózik. Mindenképpen vele beszéld meg,"
Na, vajon miért itt a gyakorin beszéli meg a nyomozótiszt asszonyka ?
Talán mert illegitim módon jutott az információhoz és belül szégyelli magát??
Szerintem nem az a lényeg, hogy a kívülállóknak mi a véleménye, kinek mit hogy kellett volna csinálni.
Az a lényeg, hogy férjed egy dologban úgy cselekedett, hogy neked az rosszul esett. Biztos megvan rá az ésszerű magyarázata, bár lehet, hogy az a magyarázat számodra nem kielégítő, de el kell fogadnod hogy így tett. El kell mondanod neki, hogy ezt te hogy gondolod, miért esik rosszul stb. Jussatok kompromisszumra, hogy máskor hasonló helyzethez hogyan viszonyultok.
Nem kérheted számon, nem a tulajdonod ő. Van szabad akarata, és nyilván aszerint cselekedett. Te is szoktál így tenni biztos. Hogy nem szólt a pénzről, az nem biztos hogy ellened irányult, legfeljebb a saját érdekeit tartotta szem előtt. Lehet, hogy szólni akart majd, de szerette volna kiélvezni hogy van a bankszámláján egy jó kis összeg, és meg akarta tervezni, mire költsétek, mielőtt megbeszéli veled.
Ne mindjárt a rosszat feltételezd, hiszen a párodról van szó, 3 gyereked apjáról, akit biztosan szeretsz.
Ne rontsd el a saját kedved, nyugodtan beszéljétek meg mielőbb:) Legyen békés, boldog ünnepetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!