Nektek is írnak gáz kommenteket facebook-on a szüleitek/nagyszüleitek/egyéb rokonok a ti képeitek alá? Hogy kezelitek? Kitörlitek? Rájuk szóltok?
Nekem nincsenek fent a nagyszüleim és a szüleim sem. Ezenkívül én sem szoktam kirakni képet, max kb kétévente egyszer.
21/L
Jó nektek. Nekem nagymamám szól hozzá mindenemhez. Kb havi 1 képet töltök fel, vagy annyit se, de mindegyiknél megjelenik. Néha csak egy "szép vagy", ami nem is lenne baj, de ha megköszönöm kommentben, jön az újabb, hogy erre meg arra a rokonra hasonlítok, meg hogy az ő unokája egy szexszimbólum, meg hogy sokkal jobban áll ha így mosolygok mert a régi "fotóarcom" szörnyű volt...
Ha a barátommal rakok ki közöset, akkor is odaír valamit, hogy de jó hogy szeretjük egymást meg akármi, pedig nem azért raktam ki hogy egy harmadik személy megállapítsa, milyen a kapcsolatunk.
Volt egy nagy családi esemény, amiről készültek képek, anyukám (nagymamámnak ő a menye, nem a gyereke) feltett párat, amihez meg odaírta, hogy "rólam nem tettél fel"...
Én törölni szoktam a kommenteket, de néha sajnos olyanhoz is ír, amit nem én rakok ki csak meg vagyok rajta jelölve. A barátaim meg folyton kérdezgetik hogy ez ki aki ilyen gáz kommenteket ír állandóan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!