Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is írnak gáz kommenteke...

Nektek is írnak gáz kommenteket facebook-on a szüleitek/nagyszüleitek/egyéb rokonok a ti képeitek alá? Hogy kezelitek? Kitörlitek? Rájuk szóltok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 13:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Használd ki a techikát... simán be lehet állítani, hogy 1 valaki ne lássa a postjaidat, és le sem kell tiltani.
2016. szept. 13. 15:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó, az egyébként külön történet, hogy az idősek miket tudnak művelni a Facebookon. A kedvencem az, amikor azt hiszi, hogy valakinek privát üzenetet ír, de az üzenőfalára teszi mindezt, és olyan dolgokról, amit biztosan nem akarna mindenkivel megosztani.
2016. szept. 13. 16:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A nagyszüleim már nem élnek, a szüleim nem fészbukoznak, a többi rokonom meg hálistennek nem ír hülyeségeket.

Nem irigyellek.

2016. szept. 13. 16:23
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Akkor miért teszed ki a képet, ha nem egy harmadik fél véleménye érdekel? Meg mozijegyet befotózni, jó ég...
2016. szept. 13. 17:07
 15/22 A kérdező kommentje:

Miért ragadtál le az én kérdésemen? Ha nem szereted a posztolást, akkor ne törődj velem. Úristen mozijegy :O Halálos bűncselekmény.

Érdekel harmadik ember véleménye, több ember véleménye is, de senki nem éget le nyilvánosan. Elég lenne egy lájk, nem kell komment vagy legalábbis nem ilyen jellegű.

Köszönöm mindenki másnak, aki a kérdésre válaszol és nincs elkeseredve egy kép posztolása láttán! :)

2016. szept. 13. 18:04
 16/22 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg ez is igaz, hogy az idősek néha nem tudják hogy működik a face. Az én képemen is bejelölt egyszer valami hülyeséget, tehát nem személyt hanem beírt valamit, amiről azt hitte, csak ő látja, másnak nem jelenik meg.
2016. szept. 13. 18:08
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem ismerőseim a rokonok. Szerintem titsd le te is.
2016. szept. 14. 11:20
 18/22 anonim ***** válasza:
41%
Ez olyan, mint ha valaki mások előtt az aranyeréről vagy hányásos hasmenésről beszél neked, és ugye te érzed magad szarul attól, hogy más is hallja...
2016. szept. 14. 16:26
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok elkeseredve. Nem értem.

Ismikéknek tudni kell, hogy mozcsiba mész? Naon menő.

Kiteszed, vállalod, hogy az kommentál, aki akar. Vagy a lájkocskákat be lehet váltani kedvezményre a boltban?

2016. szept. 14. 17:28
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat! :) Megoldottam, beállítottam úgy, hogy ne lássa a posztjaimat, amiket továbbra is megosztok facen, ugyanis én döntöm el mit rakok ki. Vállaltam, hogy bárki bármit írhat, most meg tettem a gáz komik ellen, hiszen más csak jókat vagy semmit nem ír. Megbánni sosem fogom, hiszen most vagyok fiatal és most nézek ki a legjobban, az előnyös képeimet 30 év múlva is szívesen visszanézem! :)

Szóval még egyszer köszi!

2016. szept. 14. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!