Mit szóltok ahhoz, hogy anya ordibált velem amiért azt mondtam, hogy szerintem nem sikerült a nyelvvizsgám?
Nincs igaza! Megnézném őt ilyen stresszes helyzetbe Ő mit csinálna!
Kiborít amikor a gyerek haza visz egy rossz jegyet vagy valami és az anyja rögtön kitagadja.
Én anyám ugyan ez. Nem merem neki elmondani ha egy hármast kapok, hetekig titkolom. Soha nem értettem!
Fel a fejjel kérdező, biztos minden rendben lesz!:)
Azért anyukádat is meg lehet érteni.
Szerintem elkönyvelte,hogy jól fog neked sikerülni,gondolom jó vagy angolból,ezért akartál nyelvvizsgázni.
Meg azért egy nyelvvizsga se 2 Ft..
DE! Még mielőtt lepontoznátok,azt aláírom,hogy nem kellene kiabálnia,miközben te is szomorú vagy miatta. A feladata pont az lenne,hogy támogasson és vigasztaljon.
Figyelj!
En is irtam nyelvizsgat meg majusba, ugy ereztem hogy borzaszto lett es anyamnak is azt mondtam hogy szerintem nem sikerult valami jol.
Es amikor kioszottak a bizonyitvanyt, es kozoltek hogy first class past lett , azaz elso osztalyu nagyon megorultem. Szoval lehet nekedis tok jol fog sikerulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!