Mit szóltok ahhoz, hogy a férjem kapott 200. 000 Ft év végi prémiumot és nekem nem szólt róla?
Gondolom az, hogy kozos a kassza es egyutt fizetik a kotelezettsegek, elosztjak a jovedelmet? De csak tipp :)
En nem kerdeznek ra amugy. Lehet, elmondja karacsonykor, ha nem, akkor meg jo tanulsag, hogy hogy all a dolgokhoz. De azert meggondolnam, hogy nem az en hibam e.
Az én férjem is kb. ennyit kapott, de egyből felhívott munka után, hogy mi történt vele.
Közös kasszán vagyunk, mindketten teszünk bele.
2 dolog lehet.
1, legyél optimista és lehet, hogy tényleg csak karácsonyi ajándéknak szánta és várd, hogy bejelenti
2, valami stiklit csinál
A helyedben várnék egy picit és szóba hoznám, mit találtam a zsebében. A kérdés, hogy ezt karácsonykor szeretnéd borítani, vagy előtte vagy utána. Hogyan bírja a lelked.
A helyedben amúgy én még ma este/holnap kitenném az asztalra, hogy "ezt találtam". És mondanám, hogy bocsi, de ezt nem akartad kidobni.
Ahogy reagál, abból le tudod szűrni, hogy mi volt a terve a pénzzel.
Na, tehát 2 dolgot tennék a helyedben (utolsó két bekezdés).
Vagy kivárni, vagy szembesíteni.
Elnézést, ahogy írtam, csak elgondolkoztam menetek közben :)
Kevés az infó. Ha a jövedelme kiemelkedő, lehet, hogy feleslegesnek találta megemlíteni. Vagy elfelejtette (vannak emberek bámulatosan rossz memóriával). Írták a meglepetést, ésatöbbi. Ha el akarja titkolni, akkor amatőr, hogy a papírt a zsebében hagyta, ahol megtalálhatod.
De rá is kérdezhetsz, egy házaspár legyen már olyan kapcsolatban, hogy tudnak egymással beszélni.
Semmit nem tudok rólatok, fogalmam sem lehet az okról.
Én nem gondolnék semmit a világon, ő dolga, nem? Nem mindenkinek fontos, hogy tudjon minden párszázezerről, főleg akkor nem, ha sok van s úgyis mindenkinek van saját és jut mindenre... Szűkösebb helyzetben vagy ha az egyikük kezeli s osztja be a pénzt, más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!