Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.
Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(
Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...
na jó most jöhetnék azzal h nagyanyáink még nem borotválták, de azzal is h anyám a hónalját se fiatal korában....nem igénytelen volt, mindössze nem várta el a társadalom még senkitől, manapság meg már igénytelen, aki nem fazoníroz????...nem hinném,ha a kérdező nem fürdött volna, akkor sem kellett volna így bánni vele....de erről ugye szó sincs.....
én sem értem azokat, akik kiakadnak egy széttett lábon, végülis lábat sokféleképp szét lehet tenni, nem voltunk ott így nem láttuk, h mennyire volt visszataszító.....egyébként meg könyörgöm, Ti nagy erkölcscsőszök nődokihoz nem jártok? vagy utána szembeköpitek magatokat, h úristen mit tettem???
egyébként nem a puki a baj a pasival, inkább az h megalázóan viselkedett, aztán lelépett a haverjaival....talán borotvált puncit keresni.....
Nem akartam hozzászólni tegnap, de látva a sok kommentet...
Oké, fingott. Te meg szőrös voltál. Civilizáltan is meg lehetett volna oldani szerintem.
De ez a "szétrakom a lábam"... Ez minden volt, csak nem romantikus...
Itt inkább más az igazi probléma. Mondjuk, hogy nem vagy valami kívánatos, különben magát lerendezte volna, mielőtt elmegy a haverjához.
Tanács: tégy úgy, mint 'lánykorodban', amikor tetszeni akartál a fiúknak. A kínálkozást meg felejtsd el. Ápoltan, jó kondiban, önállóan, látszólag cél nélkül kivillantva ezt-azt, mikor teszel-veszel, több eredményre vezethet.
"11.16-os válaszolónak mondanám hogy az nem prüdéria hogy az ember nem szereti ha le fingják ez hogy jön a prűdséghez?Tudod mit ha te ennyire nyitott vagy akkor kívánom neked hogy egyszer szarjon pofán a kedves párod.Meg nézném akkor a pofádat biztos nem röhögnél.Egyébkén ez nevelés és felfogás kérdése.Sajnos az emberek többsége kezd el állatiosodni,a másikat csak ennyire tiszteli hogy jól le fingja.Azért nevezel te valakjit prűdnek mert nem szereti ha le fingják?Veled valami nagyon nincs rendben ,menj orvoshoz."
Veled valami baj van, esküszöm. Hogy veszed magadnak a bátorságot, h ilyet leírj???
Tanulj meg olvasni, nem véletlenül tördeltem a szöveget, természetesen a prüdériát arra gondoltam, h írták, h ne tegye szét a lábát, mert az milyen visszataszító.
Visszautasítom az ilyen szöveget, ne haragudj, de megvan a véleményem rólad...
En ezeken a valaszokon szorakoztam a legjobban:
"Hát ha itt legtöbben ezt a dolgot nevetségesnek ítélitek meg, akkor hol van a női mivoltotok. Az én férjem ilyet soha nem csinálna velem. Tisztel mint nőt, feleséget, és én is tisztelem mint férfit és férjet."
"Hát az sem valami romantikus, ha te úgy kezdeményezel, h szétrakod egyszerűen a lábaidat,mint valami tüzelő állat.
Azt hiszem mindkettőtökből hiányzik egy kicsit a kultúra. :/"
"Én azért csak úgy nem tenném szét a lábamat, még a férjemnek se. Túl profán dolog lenne. Annál azért többre tartom magam, még ha el is fog a vágy.
A férjednek nem volt kedve, ezért belekötött a szőrösségedbe. Sajnos arra is gondolnék ezek után, hogy talán volt élménye mostanában egy "csupasszal". Hogy mi kell a pasknak?! Kinek, mi! Ki kell puhatolni, rá kell jönni, hogy a tied éppen mire vágyik"
"hat neharagudj de az elso ami az eszembe jutott-igenytelenseg sajat magaddal szemben!!!nem volt idom leborotvalni..szetraktam a labam...hat ilyenek utan ne csodalkozz ha lefinganak,azon se csodalkozz ha par ev mulva leszar:(( nekem is van 2 gyerekem,munkahelyem es megis van idom zuhanyozas kozben rendbe rakni magamat:)18 eve ferjnel vagyok es el nem tudnam kepzelni hogy szetrakjam a labam-hol a romantika?? hat nem adok sok evet es megkeseredett,kinyult melegitos haziasszony leszel ha igy folytatod,hat lehet hogy a haverok erdekesebbek a ferjednek..gondolkodj el sajat magadon es ne a ferjedet hibaztasd a sajat hibaidert..nekem sem lenne hozzad gusztusom."
A ferjeitek biztos halat adnak az egnek, hogy ilyen erkolcsos felesegeik vannak:-)En szet szoktam tenni a labam es pasim imadja:-)
Az utolsóval teljesen egyetértek. Nyolcvanakárhány hozzászólás van, de ugye milyen sokrétű? Tényleg annyi prűd ember van. Fúj szőr, fúj fing, fúj széttett láb, a szex hogyhogy nem fúj????
Nem vagyok igénytelen, de ez az igazi kapcsolat velejárója. Ha ilyenekben lázadtok, akkor Ti csak egymás mellett éltek, és nem együtt. A csak egymás mellett élésnek hosszútávon nincs jövője.
Én is mindig szőrtelenítek, de van olyan amikor nincs idő, nincs kedv. Megesik. Valamelyik nap is azt mondta a férjem, hogy most nincs kedve dzsungelharcost játszani, majd megszakadtunk a nevetéstől, aztán összebújtunk, és aludtunk. De nem volt belőle probléma egyik részről sem. Tudom, hogy imád, és én is őt.
8:22-es vagyok
Aranyosak vagytok!!! Megmondom őszintén, hogy néhány válaszon én is jót nevettem... Nem kamu a kérdés, ilyen "hülyeséget" nem tudnék kitalálni, nomeg 2 gyerek mellett éppen erre lenne idő, hogy ilyenekkel szórakozzak... :) Na de mindegy... Nincsenek egyéb sérelmeink sem... pont ezért volt olyan meglepő a tegnap esti kis "incidens" :). Azért megnyugtató, hogy más pasija is puzkizik (néha :)) Tulajdonképpen emberek vagyunk, mindenki csinálja, még Angelina Jolie is... ez csak egy példa volt!!!
Persze a kibékülős összebújás nem maradt el, de átbeszéltük a dolgot... és ennyi.
Nem fogom ezért "átgondolni" a kapcsolatunkat, mert ez nem az a kategória (szerintem). Most rohannom kell epilálni XD. Mindenkinek szép napot, és köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!