Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.
Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(
Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...
1, Undorító odapukizni valakinek.
2, Szoktam piszkálni én is az asszonyt hogy ha nem is mindig, de néha borotvállja magát a kedvemért is (bezzeg ha nőgyógyászhoz meg akkor letolja).
3, Ha volt megbeszélt találkozó akkor arra illik elmenni, de ha haverral van akkor egy numera erejéig lehet késni. :)
Azt gondolom, hogy egy két dolgot át kellene beszélnetek a kapcsolatotokról (ki mit gondol vagy rosszal a másikkal kapcsolatban), mielött késő lesz.
Nem àt kell beszélniük a kapcsolatot,mert legközelebb,màr be is fosna.
Apàm,van akinek tényleg nagy gondot okoz,egy oda nem illö fingàs.
Ja volt aki irta,hogy azért a haver elött még belefér egy gyors numera.
Akkor te is szép férj lehetsz,hogy meghàgod az asszonyt,azt mint aki jol végezte a dolgàt,elmész a haverral sörözni.Gratula
Nem nagy dolog ez, nem kell felfújni :D Velem is megesett már olyan, hogy valamit nem tudtam humorosan kezelni, és inkább megsértődtem azon, amin röhögni kellett volna, de hogy egy ilyen piti dolog miatt egyesek már azt mondják, hogy dobd ki... Hát azért ez erős.
Nem volt szép tőle, de ha már megtörtént, szerintem is röhögni kellett volna rajta, de tökéletesen megértem, hogy besértődtél rajta, hiszen te akkor éppen teljesen más dologra voltál ráállva, nem ezt a reakciót vártad. Szerintem tégy úgy, mintha meg se történt volna.
"...Át kell beszélni a kapcsolatot, mert fingott a férje?..."
Egyrészt a másik lefingás, az a tisztelet kopásnák a jele, de nem is (csak) ezért kell beszélniük hanem azért mert vannak feloldatlan sérelmek, már pedig ezek ritán van csak néhány. Pl.:
"...Eddig soha nem panaszkodott emiatt..."
"...Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni..."
Fogadni mernék hogy jön még elő hogy kinek mi nem tetszik mostanság ha igazán sikerül elinditani egy beszélgetést ez ügyben.
"...Akkor te is szép férj lehetsz,hogy meghàgod az asszonyt,azt mint aki jol végezte a dolgàt,elmész a haverral sörözni.Gratula..."
1, Ha van megbeszélt találkozóm arról kivétel nélkül mindig tud előre az asszony. Sürü az életünk, így lehet csak tervezni.
2, Ha ennek ellenére spontán kezdeményez, akkor tisztában van vele, hogy mivel jár és ezzel beleegyezését adja hogy ez így okés neki.
Azért nem minden nő működik úgy hogy ott kell lenni vele 1 órán át és megbeszélni hogy kölcsönösen milyen jól kielégültünk. :)
Másik az hogy van különbség egy kóbor puki és a másik numera kezdeményezés közbeni lefingása között.
Azért a kettő nem ugyan az a kategória!
Hát az sem valami romantikus, ha te úgy kezdeményezel, h szétrakod egyszerűen a lábaidat,mint valami tüzelő állat.
Azt hiszem mindkettőtökből hiányzik egy kicsit a kultúra. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!