Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a férjem? Mi kell...

Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés

Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(

Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...

2010. márc. 23. 22:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
65%
Hehe, ez az utolsó jó volt :DDD Itt nők közül csak párunknak van humorérzéke? Én betegre röhögtem magam ezen :D
2010. márc. 23. 22:48
 32/105 anonim ***** válasza:
93%
persze kívülállóként abszolút vicces. de amúgy egyáltalán nem.
2010. márc. 23. 22:49
 33/105 anonim ***** válasza:
94%
Mármint utolsó előtti :D
2010. márc. 23. 22:49
 34/105 anonim ***** válasza:
80%

eléggé gusztustalan ez tény..én is megsértődtem volna a helyedben.

írták páran,hogy ők bizony nem élnének egy ilyen taplóval együtt..kérdezem én..ha van egy gyereked egy emberrel..azért elhagynád mert lepukizta a fejed?:D...érdekes lenne.

2010. márc. 23. 22:55
 35/105 anonim ***** válasza:
100%

Egy véletlen puki miatt nem kell kiakadni. Nyilván váratlanul érte a kérdezőt, és ezért nem reagált megfelelő módon. Ez meg a férjet érte váratlanul, és ő se megfelelő módon reagált.

Jó házasságban az ilyet a felek magukban megbocsájtják és szó sem kerül rá többé, de ha tüske marad, meg kell beszélni. Az helyre fogja tenni a dolgokat. Hasznos lehet, ha te, kedves kérdező elnézést kérsz azért, mert kiakadtál. Így a férjed érezheti, hogy nem kell még az ágyban is viselkednie, hanem tényleg eleresztheti magát.

2010. márc. 23. 23:00
 36/105 A kérdező kommentje:

Nahát fiúk-lányok :) Tanulság? ... Na jó, csak vicceltem... Mielőtt még hosszas témakifejtésbe kezdene valaki, vettem a lapot, és nem játszom az emancipuncit, a pasik már csak ilyenek...

Na megyek, mert lassan az orrunkra koppintanak, hogy ez az oldal nem fórum-topic...

Kedves Pasik! Azért ne lepjétek meg hasonló kedvességgel párotokat, mert nem biztos, hogy jó "sül el"... :)

2010. márc. 23. 23:01
 37/105 anonim ***** válasza:
100%

23:00!!!

"eleresztheti magát":D!!!!!más szót is használhattál volna:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. márc. 23. 23:06
 38/105 anonim ***** válasza:
100%
Inkább leeresztheti magát :DDDDD Hehe :DDDDD
2010. márc. 23. 23:07
 39/105 anonim ***** válasza:
64%

Üdv a hàzasok tàboràban.Majd ne felejtsd el,mit csinàlt,lesz böven idöd,vissza vàgni.

Velem is megcsinàlta anno pàrszor a férjem,ha nekem volt kedvem,neki épp nem kellett.Mert épp màs elfoglaltsàga volt.

Màra tudja,esélytelen.

Voltak nekem is vissza vàgoim.pld,ez most nyilvàn elég gusztustalan lesz,de volt olyan,hogy én màr rég elmentem lefeküdni,ö csak késöbb,mellém feküdt,és elkezdett volna akciozni,elkezdte nu.-àmat simogatni ruha alatt,és ugye,voltam én is forditott esetbe,pont akkor kellett pukiznom.Hàt megkapta.....

Azota nem szellent,ha szeretkezni szeretnénk egymàssal.

Ne huzd fel magad az ilyenen.

Ja,ha elkezd cseszegtetni,hogy nem borotvàlkozol sürün,akkor kezd el te is öt baszogatni,hogy (gondolom),ö sem.Nàllunk ez a borotvàlkozos téma,màr elavult,volt,hogy mondta,bàr én azért nem szoktam màr olyan szörösre hagyni a macskàt,hogy ne làssam.De vissza szoltam neki,majd ha ö is leborotvàlkozik mindenhol,én is leborotvàlkozom.Azota nincs ilynen vita.

2010. márc. 23. 23:12
 40/105 anonim ***** válasza:
93%
Én is jót röhögtem.Nekünk 2 gyerekünk van,és néha olyan későn jut időnk egy kis hancúrra,hogy a férjem 1x olyan fáradt volt,h miközben franciáztam neki elaludt...én hagytam,nehogy felébredjen,de reggel röhögések közepette kérdeztem meg tőle,hogy milyen volt a szex...szval hidd el,nincs ennek akkora jelentősége.
2010. márc. 23. 23:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!