Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a férjem? Mi kell...

Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés

Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(

Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...

2010. márc. 23. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/105 anonim ***** válasza:
77%
Szia! Bocsáss meg, de elkapott a nevetőgörcs :DDDDD A férfiak imádnak büszkék lenni az ilyen "akcióikra", szerintem nevetned kellett volna és akkor nem tett volna sértő megjegyzést és folytatta volna. Csak a férfi dac beszélt belőle ezért nyávogott a szőr miatt. Egyébként hatalmas a történet, tényleg bocsáss meg, de így annyira viccesnek hangzik :DDD
2010. márc. 23. 22:08
 2/105 anonim ***** válasza:
56%

ez egyszerűen undorító. bakker, ha csak a pasid lenne ilyenért azt mondanám dobd ki, de ez igy nyilván nem olyan egyszerű...

szerinted szeret ha ilyeneket csinál, most komolyan?

2010. márc. 23. 22:08
 3/105 anonim ***** válasza:
64%
Jo nagy taplo lehet az embered,màr megbocsàss...ha véletlen lett volna,azt mondom oké,de igy....
2010. márc. 23. 22:09
 4/105 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen bunkó, tapló emberrel egy percig sem élnék együtt. Tiszteletlen undorító, komolyan én kiábrándultam belőle, pedig nem is ismerem, semmi közöm hozzá.Soha többet nem lenne kedvem hozzá, inkább a seggébe rugnék!
2010. márc. 23. 22:10
 5/105 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem az első válaszolónak van teljes mértékben igaza mindenben.
2010. márc. 23. 22:11
 6/105 anonim válasza:
13%
nagyon nagy taplo lehet-.- hogy egy esőerdőben akar sexelni.. borotválj aztán talán kivánni fog a férjed.. meg legyél oda adóbb és akkor nem un rád :S:/
2010. márc. 23. 22:12
 7/105 anonim ***** válasza:
82%

Köszönöm utolsó!:)

Most ne is haragudjatok, de egy ilyenért kiszeretnétek a férjetekből? Milyen kapcsolat van köztetek??? Szerintem csak egy rossz poénnak szánta, a kérdező persze nem erre készült, de biztosan nem bántásnak. Miért bántaná meg? Utána persze, hogy így reagált, mert férfi, ez vele jár. Szerintem azért nem válóok egy ilyen dolog. Jézusom mikért nem képesek ma a házaspárok undorítónak nevezni egymást.

2010. márc. 23. 22:14
 8/105 anonim ***** válasza:
82%
Vagyis 22:11-es (mostmár nem utolsó) :)
 9/105 anonim ***** válasza:
76%

Mindketten hibásak vagytok. Neked nem kellett volna megjegyzést tenned egy teljesen természetes emberi jelenségre, neki pedig nem kellett volna ezért a haverjával programot szerveznie.

Ha ilyen mindennapi dolgokat nem vagytok képesek tolerálni, nem jósolok túl nagy jövőt ennek a kapcsolatnak.

10/105 anonim ***** válasza:
30%

XD....Mekkoooora!!!! :DDDDDDDDD

Illetve, szerintem nincs okod felháborodni. Epilálj, és hátha nem fing le!

2010. márc. 23. 22:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!