Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.
Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(
Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...
00:16
Mondjuk ebben is van valami....
00:09
Végre még Valaki, aki nem ragad le ennél a csak 1x fingott dolognál. A dolgok mögé kell nézni. Egy kapcsolat nem csak ebből az egy alkalomból áll. Honnan tudjátok, hogy a többi alkalom hogyan telt, mint már írtam lehet, hogy régebbi sérelmek is vannak.
:D Szerintem ez a sztori nagyon vicces és annyira emberi!
Butaság ebből ügyet csinálni a legkisebb mértékben is!
Akár a férjed,akár a pasid,akár a haverod.Olyan emberi az egész szitu...
Amúgy szerintem lesznek ennél sokkal komolyabb szituk is az életben,amit együtt kell megoldanotok mint egy puki.
Az első kommentelőnek sztem igaza van,ott a pont.
Ne csüggedj te sem emiatt.(egyébként amikor alszol szerinted te nem szoktál pukizni a paplan alatt,amiket meg ő hall?Dehogynem).De ez így természetes,semmi gond.
Békülj ki és szexeljetek :) hajrá!
Annak biztos epillált a segglyuka
28F
A problémát és a válaszokat olvasva,kezdem érteni,miért megy manapság tönkre olyan sok kapcsolat.Egy jelentéktelen ügyből olyan problémát csinálni,mintha megvert volna.Nem hiszem,hogy a férjed szándékosan,akarattal pukizott volna.Ez természetes reakció.És a te viselkedésed sem éppen kulturált viselkedésre vall.Nekem 30 év alatt soha nem jutott volna eszembe széttárt lábakkal közölni az óhajomat.Te romantikáról beszélsz.Sokkal romantikusabb és meghitebb,ha odabújsz és símogatod,puszilgatod stb.Ez sokkal célravezetőbb és nem olyan közönséges,mint a szétrakott lábak.
A férjed reakciója pedig teljesen természetes.Egy akaratától független dolog miatt cirkuszolni bizony sértő lehet.
Beszéljetek róla,és béküljetek ki.
Én azért csak úgy nem tenném szét a lábamat, még a férjemnek se. Túl profán dolog lenne. Annál azért többre tartom magam, még ha el is fog a vágy.
A férjednek nem volt kedve, ezért belekötött a szőrösségedbe. Sajnos arra is gondolnék ezek után, hogy talán volt élménye mostanában egy "csupasszal". Hogy mi kell a pasknak?! Kinek, mi! Ki kell puhatolni, rá kell jönni, hogy a tied éppen mire vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!