Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a férjem? Mi kell...

Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés

Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(

Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...

2010. márc. 23. 22:06
 51/105 anonim ***** válasza:
72%

00:16

Mondjuk ebben is van valami....

2010. márc. 24. 00:33
 52/105 anonim ***** válasza:
80%

00:09

Végre még Valaki, aki nem ragad le ennél a csak 1x fingott dolognál. A dolgok mögé kell nézni. Egy kapcsolat nem csak ebből az egy alkalomból áll. Honnan tudjátok, hogy a többi alkalom hogyan telt, mint már írtam lehet, hogy régebbi sérelmek is vannak.

2010. márc. 24. 00:36
 53/105 anonim ***** válasza:
85%

:D Szerintem ez a sztori nagyon vicces és annyira emberi!

Butaság ebből ügyet csinálni a legkisebb mértékben is!

Akár a férjed,akár a pasid,akár a haverod.Olyan emberi az egész szitu...

Amúgy szerintem lesznek ennél sokkal komolyabb szituk is az életben,amit együtt kell megoldanotok mint egy puki.

Az első kommentelőnek sztem igaza van,ott a pont.

Ne csüggedj te sem emiatt.(egyébként amikor alszol szerinted te nem szoktál pukizni a paplan alatt,amiket meg ő hall?Dehogynem).De ez így természetes,semmi gond.

Békülj ki és szexeljetek :) hajrá!

2010. márc. 24. 00:55
 54/105 anonim ***** válasza:
33%
A férjed egy bunkó FAX, ezután minimum hogy a postással is meg a gázossal is megcsalod, azok Nem fognak lexarni és kritizálni se, a férjed meg dugja meg a haverját!!
2010. márc. 24. 02:05
 55/105 anonim ***** válasza:
41%

Annak biztos epillált a segglyuka

28F

2010. márc. 24. 02:07
 56/105 anonim ***** válasza:
61%

A problémát és a válaszokat olvasva,kezdem érteni,miért megy manapság tönkre olyan sok kapcsolat.Egy jelentéktelen ügyből olyan problémát csinálni,mintha megvert volna.Nem hiszem,hogy a férjed szándékosan,akarattal pukizott volna.Ez természetes reakció.És a te viselkedésed sem éppen kulturált viselkedésre vall.Nekem 30 év alatt soha nem jutott volna eszembe széttárt lábakkal közölni az óhajomat.Te romantikáról beszélsz.Sokkal romantikusabb és meghitebb,ha odabújsz és símogatod,puszilgatod stb.Ez sokkal célravezetőbb és nem olyan közönséges,mint a szétrakott lábak.

A férjed reakciója pedig teljesen természetes.Egy akaratától független dolog miatt cirkuszolni bizony sértő lehet.

Beszéljetek róla,és béküljetek ki.

2010. márc. 24. 05:57
 57/105 anonim ***** válasza:
90%
Komolyan eldurrant az agyam néhány válaszon! Álljon már meg a hegyimenet! Elég erős a kérdező higiénáját megkérdőjelezni, pusztán azért mert egyszer nem szőrtelenített. Na, és akkor mivan?! Én mindig csupasz vagyok, és a párom sokszor kéri, hogy hagyjam egy kicsit megnőni! De, nehogy már egy pasit egy kis borosta lelombozzon! Könyörgöm! És, még valami! Ha van egy kis szőr, akkor ott kell hagyni a nőt lealázva?! Mit szólna fordított esetben ez a pasi, ha odaállna anyu elé, álló szerszámmal, ő meg azt mondaná, "Bocs, drágám! Programom van a csajokkal, meg különben is van egy kis borosta az arcodon! Fúj, csak nem gondolod, hogy így összebújhatunk!?" Mert azért a pasik is szeretik, ha néha nem kell borotvával nyúzni a bőrüket. Figyeljünk már egymás lelkére egy kicsit!!!
2010. márc. 24. 07:02
 58/105 anonim ***** válasza:
10%

Én azért csak úgy nem tenném szét a lábamat, még a férjemnek se. Túl profán dolog lenne. Annál azért többre tartom magam, még ha el is fog a vágy.

A férjednek nem volt kedve, ezért belekötött a szőrösségedbe. Sajnos arra is gondolnék ezek után, hogy talán volt élménye mostanában egy "csupasszal". Hogy mi kell a pasknak?! Kinek, mi! Ki kell puhatolni, rá kell jönni, hogy a tied éppen mire vágyik.

2010. márc. 24. 07:21
 59/105 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az első válaszolónál van a pont. Mindig mindenből nagy ügyet lehet csinálni, egyébként én is mulattam egy kicsit a dolgon, dehát ez egy teljesen emberi történet.
2010. márc. 24. 07:29
 60/105 anonim ***** válasza:
65%
Egy bunkó paraszt,az én férjem is ilyen csak ő idegenek előtt is képes ilyet csinálni az anyja nem nevelte meg sajnos.Szex közben még nem csinált ilyet de szerintem ami késik nem múlik de akkor szexeltünk utóljára ha meg meri tenni ez tuti.Sajnos az ilyen emberekbe egy csepp tisztelet sincs a másik iránt.Valaki azt írta itt hogy emberi dolog,igen emberi de az a helyzet hogy a sz@rás is emberi dolog még sem végezzük a dolgunkat a szoba közepére nem?Én a helyedbe nem foglalkoznék egy ilyen emberrel,a tisztelet teljes hiánya.
2010. márc. 24. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!