Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a férjem? Mi kell...

Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés

Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(

Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...

2010. márc. 23. 22:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 anonim ***** válasza:
78%
Mi bajotok a finggal? Igenis van ebben romantika. Egy vak görény például évekig szerelmes volt egy fingba.
2010. márc. 25. 18:36
 102/105 anonim ***** válasza:
16:40, ez az oldal egy anonim oldal, senki nem tudja, hogy kirol van szo.Nyilvan azert irta ki ide, mert nem tudja megvitatni ezt a kerdest se az anyukajaval, se a baratnoivel, se az anyosaval...:-) Amugy meg, ha ennyire ki vagy akadva, minek valaszoltal?Meg csak annyit, hogy ezen az oldalon sokkal durvabb kerdesek is vannak, mint ez.Sot ez nem is szamit durvanak szerintem.Aki szerint meg igen, az ne olvasgasson ilyesmit.
2010. márc. 25. 18:37
 103/105 anonim ***** válasza:
100%
Ti még mindig ezen pörögtök? :DDDD Hihetetlen :DDDD A kérdező egy értelmes nő, aki hirtelen meglepődött, én betegre röhögtem magam a kérdésen, mint még hálistennek néhány hozzászóló és akkor van aki itt egy fingáson háborog :DDD Hát ez tényleg komolyan mondom szörnyű. Ha a bíróságon megkérdezik miért váltok akkor hogyan fogalmaznátok meg? :DDD (Hadd röhögjek még egy kicsit) :D
2010. márc. 25. 18:42
 104/105 A kérdező kommentje:

18.42-es vélaszoló, és kedves többiek, akik egyetértetek vele: Köszi! :)

Utolsó szó jogán: Én itt befejeztem, sokféle tanulságot vontam le ebből a sokszínű válaszáradatból, nem csak olyat ami engem illet... De inkább nem "ecsetelem", mert még valaki magára veszi, és itt fog nekem napokig pörögni rajta :). Tudjátok mit? Ez legyen az életben a legnagyobb bajunk :) "...az egyik pukizik, a másik kiakad, a többiek meg vitáznak (már aki...) Nos mennem kell, jó volt Veletek! :)

2010. márc. 25. 22:05
 105/105 anonim ***** válasza:
szia azért az már elég gáz már bocs h ijet mond a párod,nem ezen mulik a dolog ha igazán akarta volna ez nemlet volna ürügy
2010. márc. 31. 17:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!