Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.
Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(
Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...
18.42-es vélaszoló, és kedves többiek, akik egyetértetek vele: Köszi! :)
Utolsó szó jogán: Én itt befejeztem, sokféle tanulságot vontam le ebből a sokszínű válaszáradatból, nem csak olyat ami engem illet... De inkább nem "ecsetelem", mert még valaki magára veszi, és itt fog nekem napokig pörögni rajta :). Tudjátok mit? Ez legyen az életben a legnagyobb bajunk :) "...az egyik pukizik, a másik kiakad, a többiek meg vitáznak (már aki...) Nos mennem kell, jó volt Veletek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!