Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok
tanácsot.
Figyelt kérdés
Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(
sajnos nem tudtam mindenki válaszát elolvasni. Tegnap írták, de én is csak annyit tudok mondani, hogy egy visszavágót azért adnék neki, majd ha ő akarja, akkor te is mond neki, hogy addig nem, amíg nem borotválja meg magát teljesen alul, mert ugye a változás kell egy kapcsolatban, na és ez egy nagy változás nem??majd meglátod milyen intenzíven csinálja minden másnap.
természetesen nekem is tetszett ez a történet, nem tudtam átsiklani felette úgy, hogy ne nevessek, de ha ő ilyen romantikátlan, akkor te is találj ki valami nem romantikus dolgot a számára:)
-É-
2010. márc. 24. 07:54
62/105 anonim válasza:
Hát vannak itt olyanok,akik nagggyon túlreagálják.Jó,jó...nem illik.De véletlen volt!Ezért ebben az esetben megbocsátható!A szőrősség is olyan,ami mindenkinál más...én nem feküdnék a páromhoz oda széttárt lábakkal,ha dzsungel van az biztos...de kinek hogy..az meg egyáltalán nem primitív szerintem ha egy nő felkínálja magát,mert hagy vigyünk már egy kis huncutságot az ágyba.Nekem pl.az a lelombozó ha előtte megbeszéljük,hogy na legyen szex.Jó a simis bevezető is,de néha jobban esik egy ilyen akció után.Jobb a spontán ötlet.
2010. márc. 24. 08:17
63/105 anonim válasza:
ez rohadt nagy megalázás, hogy normális e? hát nem hiszem
azért nem biztos h le kell fingani az embert,ha szőrős....igazi tapló, remélem otthagyod a p@ba, gondolom van még a rovásán
2010. márc. 24. 08:18
64/105 anonim válasza:
Ez kamukérdés??:)
2010. márc. 24. 08:19
65/105 anonim válasza:
hűűűű, ez a nemek harca...ne haragudj meg, de nekem csináltál egy jó estét. Akkorát nevettem rajta, amekkorát a férjemen szoktam. Ő is szokott ilyen pukis figurákat előadni nekem, és utána annyira büszke magára, hogy el sem tudod képzelni. Eléggé megoszlanak a vélemények itt a topikban, lehet, hogy ránk is azt fogják mondani, mint rátok, hogy undorító. De én jól szoktam szórakozni ezen. Esetleg annyit mondok rá, hogy na megint kitört belőled a romantika...nevetünk egy jót, és minden megy tovább. Legalább nem unalmasak a napjaink. Nem megyünk el egymás mellett, sokat nevetünk. Én így szeretem a férjem, nekem nem undorító, ez vele jár. Minden ember pukizik. Ha nevettél volna rajta, és hozzábújtál volna, lehet el sem ment volna. Szerintem ez nem ekkora probléma, csak mi nők túl szoktuk reagálni a dolgokat. A pasiknak pedig más a szemléletük. De ez így normális, ha egyformák lennénk, akkor unalmas lenne az élet.
2010. márc. 24. 08:22
66/105 anonim válasza:
8:22, mintha csak én írtam volna! :-)
Lehet nem odavaló, de ilyen előfordulhat, emberek vagyunk! Az ilyenen nem kell felhúznod magad szerintem. Ettől még nem lesz valaki undorító! Mi is nevetünk rajta inkább és kész. Megy minden tovább.
Úristen, hogy elválni ez miatt! És akkor, ha megcsalják a feleségüket a férjek, azért mi jár?? Komolyan el kellene gondolkodni itt egyes emberekenek.
Egyszer valahol olyasmit olvastam, hogy akkor igazi és őszinte a házasságod, ha mersz pukizni a másik előtt.
2010. márc. 24. 08:38
67/105 anonim válasza:
hat neharagudj de az elso ami az eszembe jutott-igenytelenseg sajat magaddal szemben!!!nem volt idom leborotvalni..szetraktam a labam...hat ilyenek utan ne csodalkozz ha lefinganak,azon se csodalkozz ha par ev mulva leszar:(( nekem is van 2 gyerekem,munkahelyem es megis van idom zuhanyozas kozben rendbe rakni magamat:)18 eve ferjnel vagyok es el nem tudnam kepzelni hogy szetrakjam a labam-hol a romantika?? hat nem adok sok evet es megkeseredett,kinyult melegitos haziasszony leszel ha igy folytatod,hat lehet hogy a haverok erdekesebbek a ferjednek..gondolkodj el sajat magadon es ne a ferjedet hibaztasd a sajat hibaidert..nekem sem lenne hozzad gusztusom...
2010. márc. 24. 08:45
68/105 anonim válasza:
szerintem más környezetében fingani nem normális, bár természetes folyamat, azért nem röhögnék, ha mondjuk a főnököm finganá el magát egy meetingen, otthon megengedhető elengedni néha egy galambot, de illik ilyenkor is bocsánatot kérni, főleg ha lefingasz valakit.....de van aki a kakiszex híve, van aki lepisili a másikat.....legyünk toleránsak
2010. márc. 24. 08:45
69/105 anonim válasza:
...nekem az se tűnik romantikusnak, ha valaki szétveti a lábát..
2010. márc. 24. 08:46
70/105 anonim válasza:
Én azon gondolkoznék el, miért választotta a haverokat a szex helyett. A többi mind mellékes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!