Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.
Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(
Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...
Engem egyszer le akart fingani a párom, de messze voltam tőle. Ezért belefingott a kezébe és megdobott vele :))))))
Már nem vagyunk együtt, de egyáltalán nem ezért.
Nekem ez az egész úgy, ahogy van: gáz.
Te lefekszel elé szétvetett lábakkal.. hát..
Ő fing egyet és megjegyzi, hogy szőrös vagy majd elhúz a haverjaihoz.
Szerintem mindketten cikin viselkedtetek, nekem ez így egy normális kapcsolatba nem fér bele.
A páromnak valami nem ok a pocakjával, és elég sokat pukizik.
Van amikor direkt, azért én is szólok, hogy ez már a huszon sokadik, és legyen kedves legalább diszkréten csinálni, ha már ki kell jönnie.
És van amikor csak kijön.
Ő bocsánatot kér minden ilyen után.
Sajnos volt olyan, hogy akció közben durrant egyet... Nem dughatok dugót a seggébe. Én lányos zavaromban kimentem "pisilni".
Szőr: tol a fülébe! ha nem tetszik, akkor segítsen szörteleníteni.
Elolvastam az összes választ.
Mennyi prűd ember van itt:D Szétrakta a lábát, és? Egy gyors numerára bizony jó módszer, pl az én pasim szereti is. Akkor térden állva nem is szoktátok orálisan kielégíteni ugye? Vagy a kutya póz is megalázó?
Lepukizta a párja, előfordul, az enyém is szokott, mi is jót nevetünk rajta.
Szőrös? Valaki írta, igaza van, toll a fülébe, nekem állandóan begyullad, ha borotválom, és akkor nuku szex, így elektromos intim borotvával húzom le, ami borostát hagy. Akkor most igénytelen vagyok??? Lehet:) De van egy gyönyörű másfél éves kisfiam, szerető férjem, akinek vannak hibái, és én így szeretem.
Ne törődj ezzel a dologgal, estére szervezz neki gyetyafényes vacsit, ha alszanak a kölkök:) Ja, és borotválkozz le, én mondanám neki viccesen, h már nem kell lepukizni a szőrt, mert leszedtem :D
Hát először is, van aki szőrösen szereti :) a barátommal nemrég vagyunk együtt, és jelezte, hogy szeretné néha szőrösen látni :) hát, ahogy akarja..
A másik meg, hogy a pukizást én viccesnek találom, és engem nem zavar. Szerintem neked nem a fingással volt bajod, hanem valószínűleg az egész pasas hozzáállása volt elutasító és durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!