Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a férjem? Mi kell...

Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés

Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(

Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...

2010. márc. 23. 22:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg viccesnek tűnik a történet, de nekem akkor abban a pillanatban elment az összes humorérzékem... Más szituban természetesen vicces lenne számomra is, hiszen tudom, hogy a pasik imádnak büfizni, és pukizni, főleg a meccset nézve sörrel a kezükben... De ez egy egész más szitu volt... Köszi a válaszokat...
2010. márc. 23. 22:17
 12/105 anonim ***** válasza:
85%
Na látod, biztos most is ilyen poénnak szánta, de te nem vetted a lapot és megsértődött ezért sértett meg a szőrrel. Nincs baja egyébként vele :) Nyugi, majd lenyugszik, de a férfi sértettség. Ez olyan, mint amikor kicsit náthásak és a halálukon vannak :D Nyugi, semmi baj :)
2010. márc. 23. 22:18
 13/105 A kérdező kommentje:

Jajj, természetesen nem szeretnék ki a férjemből ezért, hiszen azért mentem hozzá, mert úgy szeretem, ahogyan van, csak úgy ledöbbentem hirtelen... Egyébként nem direkt "fingott" le (ahogyan valaki írta), szerintem...

Tényleg gáz az, hogy nem borotváltam le? Ő nem mondta, de eddig még nem volt ilyen :).

4 éve vagyunk együtt, szóval még érnek azért meglepetések! Örülök, hogy valakinek legalább jobb kedve lett... :)

2010. márc. 23. 22:21
 14/105 anonim ***** válasza:
62%

Vajon pasiktól jött az a sok ledorongoló komment?Valószínűleg.Mert ők ám a faszagyerekek akik csupa romantika.

Jó poén volt,röhögni kell rajta.

2010. márc. 23. 22:22
 15/105 anonim ***** válasza:
90%
Már bocs, az első és utolsó választ nő adta. Csak simán nem tartom ezt akkora dolognak, mint a többi válaszoló, hogy tapló, meg undorító. Simán egy rossz poén, csak túldramatizálták. Ennyi.
2010. márc. 23. 22:24
 16/105 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz :) Csak vissza akart vágni. De ha lenyugodnak a kedélyek kérdezz rá:) Mégiscsak a férjed :)
2010. márc. 23. 22:24
 17/105 A kérdező kommentje:
Talán tényleg nem kellett volna ezt annyira túldramatizálni... hiszen nem iszik, nem játékgépezk, nem bántalmaz, a gyerekeinket rajongásig szereti, és talán még igyekszik is... Na jó azért nem fényezem... egyszerűen lehet, hogy csak "suttyomban" akarta, és nem úgy jött össze... elvégre PASI!!! XD
2010. márc. 23. 22:29
 18/105 anonim válasza:
100%

első hozzászólónak igaza van.

Annyival még kiegészíteném, hogy azért egy ilyen szituációban, ahol a gyengébbik nemben túltengenek a hormonok, és szerelmeskedni, szexelni akar, elég megalázóan érhet egy ilyen válasz.

Én kifejezettem szeretem, amikor a barátnőm jelzi, hogy mihez van kedve, magyarul ahhoz, de ha én nem szeretném, akkor sem így reagálok.

Biztosan rossz napja volt, vagy valami, nekem is voltak olyan humoraim, amikkel megsértettem barátnőmet.

2010. márc. 23. 22:31
 19/105 anonim ***** válasza:
100%
Nalátod :D Nem te dramatizáltad túl, hanem a válaszolók, én is meglepődtem volna a helyedben, ő meg elismerést várt és megsértődött, hogy nem azt kapta, amire számított, de te sem azt kaptad :DD Jó ember a férjed, majd megbeszélitek ezt a szőr dolgot, ha a hazaért, de egy 4 éves kapcsolatban ez nem jelent gondot hidd el nekem :)
2010. márc. 23. 22:31
 20/105 anonim ***** válasza:
37%
Hát ha itt legtöbben ezt a dolgot nevetségesnek ítélitek meg, akkor hol van a női mivoltotok. Az én férjem ilyet soha nem csinálna velem. Tisztel mint nőt, feleséget, és én is tisztelem mint férfit és férjet.
2010. márc. 23. 22:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!