Én rontottam el mindent? Hagytam, hogy lábtörlőnek használjon a párom? Adjatok tanácsot!
A kapcsolatunk mindig is nagyon bonyolult volt. Amikor összejöttünk párommal egyikünk sem akart komoly kapcsolatot. Semmi kötöttség. Rá különösen jellemző a megbízhatatlanság, szabadlelkűség. Tökéletesen alkalmatlan arra, hogy kapcsolatban éljen. (Bár már 27éves)
Csak sajnos én idő közben beleszerettem. Tűrtem és arra vártam, hogy majd megváltozik miattam. Észreveszi, hogy mennyire boldogok lehetnénk. Nem így történt, csak szórakozott velem, majd szakított. (Azt mondta neki nem való a kapcsolat) 1 hétig voltunk talán külön, már keresett, hogy hülye volt. Miattam megváltozik, nem tud élni nélkülem, csak rám van szüksége, minden más másodlagos. Hittem neki, visszafogadtam. Minden jól ment, figyelt rám, láttam rajta hogy próbál változni. Aztán jött a képbe egy 3. csaj, elbizonytalanodott, nem tudta mit akar. Szakítottam. Akkor csaknem 1 hónapig voltunk külön. Elhatároztam, hogy bármi is történik nem fogadom vissza. Eleget szenvedtem miatta, de addig-addig próbálkozott amíg vissza nem fogadtam. A kapcsolatunk jobb volt, mint valaha, összeköltözést terveztünk, közös jövőt. Éreztem, hogy én vagyok neki a legfontosabb, tényleg szeret. De most megint történt valami, megváltozott a viselkedése, nem is érzem rajta, hogy fontos lennék. Azt érzem már megint maga se tudja, hogy mit akar.
És engem ez a helyzet kikészít. Mindig csak tűrtem és tűrtem. Soha senkit nem szerettem annyira, mint most őt. De ő csak szórakozik velem. Megbánt, nem érdekli hogy fájdalmat okoz, ha olyan kedve van még csak nem is találkozunk és utána pedig pedálozik és eléri hogy megbocsássak és minden kezdődik előröl.
Én rontottam el valamit, hogy ennyire hülyére vesz? Ennyire nem érdeklem? Miért jó ez neki?
1 éve vagyunk együtt. (Ha ezt egyáltalán kapcsolatnak lehet mondani)
Adjatok tanácsot! Mit csináltam rosszul? Mit kellene tennem?
Már nem is emlékszem mikor voltam utoljára boldog.
Soha többet nem akarok ilyen "kapcsolatban" élni. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy mit rontottam el. Többet nem akarok hibázni.
Ebből a viszonyból már soha nem lesz jólműködő kapcsolat?
soha!
nem tünik fel hogy ö nem akarja??? ö élni akar szabad szellem de kényelmes vagy neki. elmegy, ha ugy tartja kedve visszajön. felejtsd el. és ne hagyd hogy kihasználjanak...
Ebből sajnos már igazi kapcsolat nem lesz.Hidd el, hobb ha nem pazarlod az időd/fiatalságod!
Az ilyen pasikat hívják pasinak,PP-nek.De férfinek semmiképpen sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!