Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen család az ilyen? Miért...

Milyen család az ilyen? Miért mindig engem okolnak mindenért és miért engem használnak lábtörlőnek?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok és amióta az eszemet tudom mindig én voltan a családban a szemét és a fekete bárány,miközben én mindig segítettem mindenkinek akinek tudtam.

Ha valami veszekedés volt a családban régebben akkor mindig én voltam a hülyének titulálva a végén,még akkor is ha nekem volt igazam ez a jó szokás hogy engem használnak bűnbaknak szinte az összes család tagra ráragadt és ha szólni mertem hogy ha valami nem tetszik akkor csak az volt a reakció hogy fogjam be a számat de engem mindenki támadhatott kedvére ha olyan kedve támadt és valakin le kellett vezetni a feszültséget,a végén már hülye gyereknek éreztem magam és ha megvédtem magam még ha nekem volt igazam,akkor is én voltam a hülye....

Miért alakulhatott ez így vajon?Már arra gondoltam hogy az összes család tagommal megszakítom a kapcsolatot mert úgy érzem többet ártottak nekem mint segítettek,nagyon haragszom az anyámra a testvéremre és az apámra is,és nem tudom ezeket a dolgokat megbocsátani mert az önbizalmam a béka segge alatt volt miattuk és még mindig keményen kell azon dolgoznom hogy többé nem érjenek ilyen dolgok..

2011. szept. 23. 20:00
 1/10 A kérdező kommentje:

Ja és még annyi hogy mindenki engem használt lelki szemét ládának de cserében nem kaptam semmit ha én kértem,de viszont tőlem mindig elvárták hogy segítsek ha úgy van..

Mondhatom azt hogy megutáltam a családomat örök életre,a mostani párom aki egy kedves lány talán feledteti velem ezeket a dolgokat és talán önt belém némi bizalmat de nem tudom hogy a családomnak ezt megtudom e bocsájtani...Volt már valaki ilyen helyzetben?

2011. szept. 23. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
mindenki hülye rajtad kívül... fordítva nem valószínübb?...
2011. szept. 23. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. Öcsém bármiylen hülyeséget csinálhatott, volt rendőrségi ügye is, soha nem kapott akkora lecseszést, mint én pl. egy elmosatlan tányérért.

Mindig éreztették velem, hogy semmi nem jó amit, csinálok...bármit is értem el, bármibe fogtam, az rossz volt.

Viselkedj velük Te is úgy, ahogy ők Veled! És ne idegeld magadat ezen, mert lehet, hogy ők nem foglalkoznak ezzel, Neked meg rámegy az életed is.:/

29/N

2011. szept. 23. 20:12
 4/10 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:11

Sejtettem hogy ez jön le majd.....

De sajnos nem ismered a családomat...vagy is örüljél neki!

2011. szept. 23. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
hàt nekem furcsa, hogy ok nélkül épp mindenki téged tàmad...szerintem ilyen nincs
2011. szept. 23. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Veled meg lehetett ezt csinálni, és mégis segítettél nekik.
2011. szept. 23. 20:16
 7/10 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:15

Pedig hidd el hogy van!!Tisztában vagyok a saját hibáimmal és hogy milyen vagyok.Én úgy gondolom hogy ok nélkül soha nem bántottam senkit,sőt ha kellett megvédtem.

De hogy csak apró dolgokat mondjak amit az egyik hozzá szóló mondott hogy pl a mosatlan edények vagy mert égve maradt a villany,vagy nem lett kimosva véletlenül a kád ezekért anyám hatalmas patáliákat csapott,de bezzeg ha a testvérem csinálta ezt,akkor neki egy ku.rva szó nem lett szólva,sőt még talán dicséret is járt neki....

2011. szept. 23. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Írásodból mérhetetlen harag, düh, elkeseredés érződik.

Úgy gondolom, hogy 27 éves fiatalembernek már régen le kellett volna szakadnia a szülőkről. A harag, irigység soha nem jó tanácsadó. Megmérgezi a lelket. Mindig a másikra hárítani nem vezet sehova.

Ha azt gondolod, hogy a barátnőddel merőben más lesz, hát legyen szerencséd!

Viszont azt sem szabad el felejteni, hogy az alma nem esik messze a fájától!

2011. szept. 23. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

[link]

Te vagy a "problémás gyerek".

2011. szept. 23. 21:08
 10/10 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező!

27 éves vagy, és ha jól olvasom, akkor férfinak titulálnak!

Hát húzzál el otthonról, és mutasd meg, hogy te is érsz valamit. Ne itt siránkozzál, mint egy kis pisis.

De ha nem tudsz semmit tenni, akkor maradj csöndben, és viseld a sorsodat.

2011. szept. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!