Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a férjem? Mi kell...

Normális a férjem? Mi kell még a pasiknak? Adjatok tanácsot.

Figyelt kérdés

Ma este, miután letettük a gyerekeket aludni, magamhoz húztam a férjem, és lefeküdtem elé szétvetett lábakkal... :) Jelezvén, hogy mihez lenne kedvem, erre ő fölém hajolt, és egy hatalmasat pukizott... Olyan borzasztóan lelombozó volt, hogy semmit sem tudtam tenni a döbbenettől... Majd amikor azt mondtam, hogy ez egy csöppet sem volt romantikus, közölte, hogy az sem romantikus, hogy szőrös vagyok... Eddig soha nem panaszkodott emiatt, bár tényleg nem voltam eddig szőrös, de most egyszerűen nem volt időm borotválni ott... Majd elhúzott a haverjához, mert megbeszélték, hogy találkoznak... :(

Így is olyan ritkán van alkalmunk együtt lenni...

2010. márc. 23. 22:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
95%
Azért nevetséges, mert a szerelem nem abból áll, hogy görcsösen tisztelitek egymást és egy jót nem röhögtök ilyenen, jó ez így hidegzuhany, de nézd meg a kérdező teljesen normálisan kezeli, általában ő is jót vigyorog ezeken. Nem is romlott meg a házassága a gyerek után és nem is undorodik a férjétől.
2010. márc. 23. 22:34
 22/105 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem azért születnek itt ilyen kommentek, mert mindenkinek más tapasztalatai vannak ezen a téren. Lehet, hogy a kérdezőben már alapból voltak más sérelmek is a férje iránt és így teljesen más ez az eset érzésileg is. Máshogy reagálja le ezt a helyzetet egy olyan nő akivel amúgy az ilyen poénokon kívül a párja törődik, kedveskedik neki és jól megvannak alapból, és megint máshogy egy olyan nő akinek a párja alapjáraton csak ennyi gesztust közvetít felé, ami szerinte vicces. Én például viccesnek találnék egy ilyen esetet és röhögnék, ha amúgy törődne velem a férjem és tudnám, hogy az ilyen "vicceskedésen" kívül, vannak hozzám kedves gesztusai is. Amúgy meg szerintem ez már nem az a kor, hogy ha megbántott a másik akkor vissza kell Neki adni...Gondolom nem egy 6 évessel él együtt. Szóval szerintem ebben az esetben bántó lehetett a férj gesztusa a fingás is, meg hogy utána leléccelt a haverjával.
2010. márc. 23. 22:35
 23/105 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó! Gondolod, hogy nem divat a visszavágás? :D Ebben a korban? 40-50 évesen is előadják a hattyú halálát ha betegek, ugyanúgy megsértődnek, mint a gyerekek :)
2010. márc. 23. 22:36
 24/105 anonim ***** válasza:
64%
22:35-nél a pont. Azért annyira talán nem vicces..
2010. márc. 23. 22:39
 25/105 anonim ***** válasza:
45%

Istenem, mint a tyúkólban!!!

De mi férfiak bunkók vagyunk, és egy deka jóindulat, és humorérzék nincs bennünk!

Gratulálok egy-két nőnek itt a topikban!

2010. márc. 23. 22:40
 26/105 anonim ***** válasza:
100%
Persze igazad van, hogy csinálják, csak nem kéne. Meg kéne tanulni, elfogadni ha az ember hibázik, vagy elszúr egy poént. Nincs azzal baj, ha valaki hibázik, mindenki szokott, csak ezért makacsságból, szégyenből vagy akármiből nem kéne visszavágni.
2010. márc. 23. 22:41
 27/105 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen nem kéne, na de ennyi elnézhető :) Én is szoktam sértődni, bár én nő vagyok, jó nem ilyen témában sértődök, de néha jó egy kicsit gyereknek lenni :)
2010. márc. 23. 22:45
 28/105 anonim ***** válasza:
100%
kell egy kis adrenalin egy kis mocskosság, hogy a szenvedély fenn maradjon. Ha mindvégig a meleg puncs idillben süppednétek, hamar megunnátok. Jó mondom én 22F amikor szerintem is vannaka szenvedély fokozásnak mélyebb nem tuskó szintjei is.
2010. márc. 23. 22:46
 29/105 anonim ***** válasza:
94%
Hát számomra a fingás és a szenvedély valahogy nem azonos:D..
2010. márc. 23. 22:47
 30/105 anonim ***** válasza:
39%

Férfi szemszögből:

Arra van időd, amire időt szánsz. Az alapvető higiéniára mindig kell hagyni napi néhány percet. Igen, jogos a kritika, akkor is tisztítsd és ápold magad, ha gyereketek van. A legtöbb kapcsolat azért laposodik el annyira (főleg többéves házasság után), mert a felek úgy érzik, már "nem kell tenniük" azért, hogy a kapocs fennmaradjon, és megtartsák a partnerüket, holott ez egyáltalán nem igaz. Mindig kell újítani, sohasem szabad ennyire elkényelmesedni, mert ez lesz a vége.

A szellentés tényleg parasztság volt a részéről (megjegyzem, vicces is :D ), de a te szempontodból nem ez a lényeg, és nem kéne rajta fennakadni.

2010. márc. 23. 22:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!