Ti kiakadnátok ezért a párotokra?
76!
Netto 200e apuka fizetése jelenleg, 4 gyerek után járó családi adokedvezmennyel. Családi adokedvezmeny nélkül ez 130 lesz. Annak az 50%a, mert 4 gyerekre akkora a tartasdij 65e. Tehát anyuka az eddig apukát befolyo 149 helyett 65e vel gazdalkodhat. Igazad van, biztos jobban jön ki.
Nekem is 4 van. A kérdezőnek is, és semmire sem megy vele, ha most 500-an kérdezgetik, hog, minek kellett 4 gyerek.
Én most mentem vissza dolgozni a 4 gyerek mellől, szerintem a kérdező is elmehet dolgozni, mert nem domborította ki, hogy ő most dolgozik vagy sem, mert csak annyit írt, hogy pénze van,ami lehet gyed, gyes, családi is. A férjtől én nem sajnálnám ezt a pénzt, ha számlák fizetve, kaja van.... Gondolom, ha éheznének,nem járogatna fallabdázni.
Nalunk is negy gyerek van sot most vettuk csaqladba az otodiket es dolgozom ket helyen is.
A ferjem is dolgozik.
Nekunk nincs ga hobbynk
vagyis van a gyerekek...
Utolsó!
Hogy van időtök a gyerekekre? Külön minőségi idő mindegyikre? Sosem értettem, hogy lehet ezt megoldani ennyi gyereknél. És mikor vagytok Kettesben?
Igen van idonk munkara egymasra es a gyerekekre is
Sok kozos ingyen program van csak akarni kell
Sokat kirandulunk topartra erdobe
Szeretunk uszni kozossen es baratokkal osszejonni.
A hetvegeket lovardaban toltik a lanyok dolgoznak csereben ingyen lovagolhatnak 2 hetente a fiunk dolgozik (17 eves)zsebpenzt keres.
Vasarnap kizarolag a csalade az reggeli kozos templomlatogatas utan kirandulunk baratokhoz megyunk.
Tv nem nezunk, nalunk nem szokas de kozos filmnezest szoktunk rendezni megnezunk egy aranyos csaladi filmet.
ot gyerekbol 3 szultem a tobbit ,,kaptuk ajandekba,,veluk egyutt sok sok oromet.
Egy kozos vacsorakeszites sutemenysutes zenere takaritas kivallo program az egesz csaladnak
ezen kivul a gyerekek kerteszkednek sajat ultetett novenyeik nvannakl
Ehh te nemhogy teljesen szűklátòkörű vagy, de még rosszul is vagy informalva. Én 4 éve vagyok kapcsolatban, gumit használtunk. Anyamék 30 éve házasok, ők szintén. No ez nem a kérdéshez kapcsolódik, de asszem innentől a véleményed kevesebb, mint mérvadò.
Itt vki leirta, hogy apu költsége évi 720000, anyue 48e. Deficit 67200. Uhh hát ha nem is pontos adat, de elég húzós.
Ennek a feléből is nyugodt szívvel lehetne menni 6 embernek egy hétre belföldre. . Kérdező férje sajnálja gyerekektől az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!