Ti kiakadnátok ezért a párotokra?
Hagyd a férjed fallabdázni. Valahol le kell vezetni a feszkót. Örülj,hogy nem elissza,vagy dohányozza.
Nálunk nincs pénz kajára,mert a tesók cigarettája és piálása van helyette támogatva. Kirándulni sulival voltam utoljára. Arra sincs pénz. Ruhára sincs pénz. A lényeg,hogy a káros szenvedélyekre és a mégtöbb hülyeségre jut.
Örülj,hogy sportra költ! Abból még te is profitálsz,ha nem si veszed észre. Kiegyensúlyozottabb,fittebb,egészségesebb és nyugodtabb lesz. Elszakad otthonról.
4 gyerek sok. Mi is 4-en vagyunk tesók félmilliós költségvetéssel saját lakásban sok hitellel.
Más a prioritási sorrendetek. Ő nemcsak túlélni akarja az életét, meg vegetálni, hanem élni is, ezért nem fog mindent a gyerekekre költeni, aztán mártírkodva meggebedni a munkában. Valószínűleg nagy teher neki lelkileg is a négy gyerek, kell valami öröm, kikapcsolódás, és ezt a hobbijában látja, mert ugye ezt a helyzetet visszacsinálni már nem tudja. Eső után köpönyeg, de ilyen anyagi helyzetre nem kellett volna ennyi gyerek, főleg, ha nem vegetálni akartok. Mit csinálnátok, ha valamelyikőtök tartósan beteg vagy munkanélküli lenne? Fogadd el, hogy ő nem ősapa, aki mártírt játszik, és lemond mindenről, csak hogy a családnak több legyen. a te ilyen vagy, akkor ilyen vagy, de ő nem. Nem értek vele egyet, mert ő is ott volt, amikor a gyerekek készültek, végig lehetett volna gondolni hosszabb távon is, hogy mivel jár egy ekkora család ilyen alacsony bevétel mellett. Viszont, ha sokat pattogsz, besokall, és otthagy. Az jobb lenne?
Nem láthatunk bele a múltatokba, az életetekbe, de valószínű, hogy ez a nagycsaládosdi nem volt éppen átgondolva, vagy nagyon fiatalon adtátok a fejeteket erre, mielőtt még egyáltalán magatokkal tisztába kerültetek volna, hogy ki mit akar az élettől.
"Valószínűleg nagy teher neki lelkileg is a négy gyerek, kell valami öröm, kikapcsolódás"
A kérdezőnek nem?
ha valakinek gyereke van, akkor ne költsön egy forintot se magára? már nem azért, de 4 gyerekre azért kaptok segélyt + ingyen étkezés, konyvek stb.
+ott van 140 a fizetesebol+a te fizetesed. ha nem kell alberletre kolteni, akkor sztem nem kell nelkuloznotok. de persze nem akarok a penztarcatokban turkálni. de szerintem nem olyan trafikus a helyzet. én nem azért dolgozok, hogy egy forintot se lássak belőle, hanem amikor tehetem olyanra is költom amire vágyok. persze nem kaja pénzből, hanem amit tudok nélkülözni.
Olyan lendülettel tennémnlapátra azta nőt, aki a saját keresetemet akarja elvenni, hogy a lába sem éri a földet...
2/3- ot odaad szó nélkül, 1/3al had csináljon már amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!