Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kiakadnátok ezért a párotokra?

Ti kiakadnátok ezért a párotokra?

Figyelt kérdés
4 gyermekünk van és a párom a fizetése kb. 1/3-át magára költi már 3 éve minden hónapban(hobbyra stb.)a többit adja csak a közösbe mondván neki jár, mert ő többet keres mint én ( 200-ból 60 000 magára)Hiába szólok érte nem foglalkozik vele sőt még neki áll felljebb! Inkább a gyerekei jövőjére gondolna szerintem! Ez a költekezése végett nyaralni se tudtuk elvinni a gyerekeket mert nem maradt rá. Nem tudom mit tehetnék de azért kiváncsi lennék más ezt elviselné? Én nem tudom viszont megtenni h én is magamra verek ennyit havonta mert akkor a gyerekek elől veszem már el.
2015. szept. 16. 22:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
58%
Miattatok tart ott az ország ahol, én egyedül nem jönnék ki 200.000ftból. ÉLNI kell nem TÚLÉLNI. Szegény gyerekeknek milyen jövőjük lesz?
2015. szept. 17. 04:28
 32/104 anonim ***** válasza:
72%
A te jövedelmed mennyi?
2015. szept. 17. 05:25
 33/104 anonim ***** válasza:
61%
A ferj fizetése 200. Ahhoz hozzá jön 64e csaladipotlek, plusz a kérdező jövedelme, ami ismeretlen. Legyen minimálbér, akkor az 68e. Az 332e, utolsó előtti. Plusz négy gyerekre rengeteg támogatás jár, pl ingyenes étkezés
2015. szept. 17. 05:38
 34/104 anonim ***** válasza:
10%
Na és tényleg fallabdázni és pecázni jár? Személyesen meggyőződtél róla?Vagy csak elhiszed neki ezt az időtöltését.Mert vannak olyan férfiak, akik lekötik az asszony figyelmét a sok gyermekkel és máshoz járnak titkokban.Na és ahhoz kell pénz is.Én utánna néznék mert gyanús.
2015. szept. 17. 05:55
 35/104 anonim ***** válasza:
36%

Hagyd a férjed fallabdázni. Valahol le kell vezetni a feszkót. Örülj,hogy nem elissza,vagy dohányozza.

Nálunk nincs pénz kajára,mert a tesók cigarettája és piálása van helyette támogatva. Kirándulni sulival voltam utoljára. Arra sincs pénz. Ruhára sincs pénz. A lényeg,hogy a káros szenvedélyekre és a mégtöbb hülyeségre jut.

Örülj,hogy sportra költ! Abból még te is profitálsz,ha nem si veszed észre. Kiegyensúlyozottabb,fittebb,egészségesebb és nyugodtabb lesz. Elszakad otthonról.

4 gyerek sok. Mi is 4-en vagyunk tesók félmilliós költségvetéssel saját lakásban sok hitellel.

2015. szept. 17. 06:09
 36/104 anonim ***** válasza:
58%

Más a prioritási sorrendetek. Ő nemcsak túlélni akarja az életét, meg vegetálni, hanem élni is, ezért nem fog mindent a gyerekekre költeni, aztán mártírkodva meggebedni a munkában. Valószínűleg nagy teher neki lelkileg is a négy gyerek, kell valami öröm, kikapcsolódás, és ezt a hobbijában látja, mert ugye ezt a helyzetet visszacsinálni már nem tudja. Eső után köpönyeg, de ilyen anyagi helyzetre nem kellett volna ennyi gyerek, főleg, ha nem vegetálni akartok. Mit csinálnátok, ha valamelyikőtök tartósan beteg vagy munkanélküli lenne? Fogadd el, hogy ő nem ősapa, aki mártírt játszik, és lemond mindenről, csak hogy a családnak több legyen. a te ilyen vagy, akkor ilyen vagy, de ő nem. Nem értek vele egyet, mert ő is ott volt, amikor a gyerekek készültek, végig lehetett volna gondolni hosszabb távon is, hogy mivel jár egy ekkora család ilyen alacsony bevétel mellett. Viszont, ha sokat pattogsz, besokall, és otthagy. Az jobb lenne?

Nem láthatunk bele a múltatokba, az életetekbe, de valószínű, hogy ez a nagycsaládosdi nem volt éppen átgondolva, vagy nagyon fiatalon adtátok a fejeteket erre, mielőtt még egyáltalán magatokkal tisztába kerültetek volna, hogy ki mit akar az élettől.

2015. szept. 17. 06:10
 37/104 anonim ***** válasza:
63%
Én sem örülnék, ha a férjem ezzel az indokkal ekkora összeget levenne a bevételünkből. Borzasztóan nagyot csalódnék benne, hisz a gyerekeket közösen akartuk, döntöttünk, terveztünk, és mint felnőtt ember, társ és partner, fel kellene nőnie ahhoz, hogy ez bizony költség, teher, és nem kis feladat. Ő valamiért úgy döntött, hogy ezentúl a közösbe kevesebbet ad, mert ... na ezt kellene kideríteni, miért. Hiába gondolja úgy, hogy az adócsökkentés, ingyenes kaja és tankönyv kompenzálja ezt az összeget, a családfenntartás kettőtök feladata kell, hogy legyen, és azért a családosok jelentős részénél megvan az igény, hogy egyről a kettőre jussanak. Ő valamilyen oknál fogva máshogy gondolja. Ha ez mostanában jelent meg nála, ennek az okát kellene kideríteni, mert ebből lehetnek később problémák. Ha tényleg csak hobbi, és kellenek az alap felszerelések, akkor viszonylag nincs nagy gond, mert fullextrás pecabotból nem kell 15 darab, és nem kell minden hónapban megvenni. Vagyis, lehet hobbi, egyszeri nagyobb beruházással, és már csak az eszközök szinten tartása marad, mint ahogy tornacipőből se kell havonta újat venni. Ha ezt normálisan meg tudnátok beszélni és rendezni, akkor a hobbinak is lehet élni, és visszatérhet minden a rendes kerékvágásba. Ha viszont a férj ezt az összeget magára, és csakis magára költi, és nem hajlandó kompromisszumra, akkor gondok vannak.
2015. szept. 17. 06:37
 38/104 anonim ***** válasza:
61%

"Valószínűleg nagy teher neki lelkileg is a négy gyerek, kell valami öröm, kikapcsolódás"

A kérdezőnek nem?

2015. szept. 17. 06:42
 39/104 anonim ***** válasza:
63%

ha valakinek gyereke van, akkor ne költsön egy forintot se magára? már nem azért, de 4 gyerekre azért kaptok segélyt + ingyen étkezés, konyvek stb.

+ott van 140 a fizetesebol+a te fizetesed. ha nem kell alberletre kolteni, akkor sztem nem kell nelkuloznotok. de persze nem akarok a penztarcatokban turkálni. de szerintem nem olyan trafikus a helyzet. én nem azért dolgozok, hogy egy forintot se lássak belőle, hanem amikor tehetem olyanra is költom amire vágyok. persze nem kaja pénzből, hanem amit tudok nélkülözni.

2015. szept. 17. 06:52
 40/104 anonim ***** válasza:
23%

Olyan lendülettel tennémnlapátra azta nőt, aki a saját keresetemet akarja elvenni, hogy a lába sem éri a földet...

2/3- ot odaad szó nélkül, 1/3al had csináljon már amit akar...

2015. szept. 17. 07:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!