Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kiakadnátok ezért a párotokra?

Ti kiakadnátok ezért a párotokra?

Figyelt kérdés
4 gyermekünk van és a párom a fizetése kb. 1/3-át magára költi már 3 éve minden hónapban(hobbyra stb.)a többit adja csak a közösbe mondván neki jár, mert ő többet keres mint én ( 200-ból 60 000 magára)Hiába szólok érte nem foglalkozik vele sőt még neki áll felljebb! Inkább a gyerekei jövőjére gondolna szerintem! Ez a költekezése végett nyaralni se tudtuk elvinni a gyerekeket mert nem maradt rá. Nem tudom mit tehetnék de azért kiváncsi lennék más ezt elviselné? Én nem tudom viszont megtenni h én is magamra verek ennyit havonta mert akkor a gyerekek elől veszem már el.
2015. szept. 16. 22:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/104 anonim ***** válasza:
64%

Megfogtad a lényeget kedves Kérdező.

Kiemelted a közös kassza szépségét is, amikor nem elég egyteljes felnőtt fizetés beleadni a kapcsolatba, mert az egész kellene.

Annyira egyoldalúan és negatív értelembe szubjektívan van tálalva az egész.

Ez a negatív hozzáállás, amit itt is tanusítasz, nem célravezető.

2015. szept. 18. 07:22
 102/104 anonim ***** válasza:
86%
Sztem az 60 e nagyon sok hobbira ennyi gyerek es kereset mellett.En sem érte miert vallaltatok ennyi gyereket,de ezen mar kar gondolkozni,ott vannak es kesz.A gyerekeket te neveled,te maradtal otthon veluk,a házasság pedig vagyonkozosseg,a férjed el van tévedve,h o keres tobb penzt akkor neki tobb jar...
2015. szept. 18. 09:38
 103/104 anonim ***** válasza:
15%

3évig nem zavart?

amúgy gondolom az első gyerek után is ilyen volt, de kellett még harmat szülnöd neki.

2015. szept. 18. 10:37
 104/104 anonim ***** válasza:
11%
Nem, mert megérdemli. Mondjuk én a kvázi semmire, úgy, hogy vészhelyzetben nem tudnám eltartani, nem szülnék 4 gyereket, ha meg igen, akkor nem költenék műkörömre meg hajfestékre, mert az azért feleslegesebb, mint a sport (fallabda)...
2015. szept. 18. 20:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!