Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kiakadnátok ezért a párotokra?

Ti kiakadnátok ezért a párotokra?

Figyelt kérdés
4 gyermekünk van és a párom a fizetése kb. 1/3-át magára költi már 3 éve minden hónapban(hobbyra stb.)a többit adja csak a közösbe mondván neki jár, mert ő többet keres mint én ( 200-ból 60 000 magára)Hiába szólok érte nem foglalkozik vele sőt még neki áll felljebb! Inkább a gyerekei jövőjére gondolna szerintem! Ez a költekezése végett nyaralni se tudtuk elvinni a gyerekeket mert nem maradt rá. Nem tudom mit tehetnék de azért kiváncsi lennék más ezt elviselné? Én nem tudom viszont megtenni h én is magamra verek ennyit havonta mert akkor a gyerekek elől veszem már el.
2015. szept. 16. 22:19
 61/104 anonim ***** válasza:
33%

ez bonyolult dolog, mert valahol a férjet is megértem, hisz 4 gyerek naagyon fárasztó tud lenni, akkor is ha ők a szemünk fénye. Plusz ebből a pénzből legalább kijöttök, ha te keresel(bár efelől nagyban hallgatsz). Tény hogy nem kéne neki 60 ezret költeni a szenvedélyére,de nem is kéne eltiltani a hobbijától csak max megkérni,hogy próbáljon meg kiötölni olcsóbb megoldásokat(olcsóbb csalik/olcsóbb terembérlés). Képzeld el milyen férj válna belőle, ha nem élhetne a hobbijának.

A másik te azt mondod csak havi 4000 Ft-ot költesz manikürre, hát szerintem meg az a tök felesleges dolog,hisz évi 48 ezer megy a kukába egy tök felesleges dologra, pedig az a 48 ezer mehetne a gyerekek javára is :P Csak kompromisszumot kéne kötni, nem pedig házi sárkányként köpködni.

off: én nem szültem volna ennyi gyereket, minimum a 3.-nál már ott volt a hobbi és ezért a 3. kölöknél megálltam volna

2015. szept. 17. 09:43
 62/104 anonim ***** válasza:
97%

"a férjet is megértem, hisz 4 gyerek naagyon fárasztó tud lenni"

Még szerencse, hogy ott van anyu, aki nem igényel pihenést, hiszen aksival működik.

Egyébként meg micsoda logikátok van, apuci nyugodtan eltapsolhat százezreket, az nem gond, megérdemli szegény. Hát négy kölköt kényszerített rá a mocskos rib_anc. Szerencsétlen ott se volt, mikor az a boszorkány az üstjében megkotyvasztotta őket. De a 'zasszoyn merészel néhány tízezret magára költeni? Mocskos femináci, örüljön, hogy valaki elvette a lottyadt s_eggét, hát mit nem képzel ez magáról!

Csak azért nem mondom, hogy a világ megérett a pusztulásra, mert szerencsére a saját környezetemre nem ez a jellemző. (Tudom én barátkozom papucsfalván.) Itt meg minden megkeseredett 40 éves fotelhuszár azt mond amit akar.

2015. szept. 17. 09:55
 63/104 anonim ***** válasza:
36%
Ha a pénz "közös" akkor költhet belőle mindkét fél... Amiről itt sokan beszéltek az a totális nőuralom... Ami mellett mennek tönkre a házasságok... De csak rajta...
2015. szept. 17. 09:56
 64/104 anonim ***** válasza:
70%
He! =D Gyorsan jött a megerősítés.
2015. szept. 17. 09:58
 65/104 anonim ***** válasza:
63%
akkor is én nem puffognék, hogy márpedig ne legyen hobbid, a saját pénze és bár megkérném hogy ne 60 ezret csengessen el,de nem tiltanám el a hobbijától. Ennyi erővel akkor a feleség ne verje el a 4000 ft-ot felesleges manikűrre, hisz arra sincs szükség és az is pénz. Ha az egyik fél megszólal, akkor a másik fél is tartsa magát ahhoz(ha már).plusz igenis a 4 gyerek az apának is lehet fárasztó, ha ő is kiveszi a részét a nevelésben, nem csak az anyukának nyűg. Én meg azt unom hogy azt hiszik mindent csak az anya csinál és " jaj meghalok" közben pl. apuci is kiveszi a részét.plusz minimum az első gyerek más abszolút nem kicsi és el van magában, a 2. -ra már tud az első vigyázni a 3. talán már oviba vagy bölcsibe jár vagyis marad egy gyerek a nap első felében.Nem azt mondom hogy sétagalopp,de nem is lehet ebbe belehalni.
2015. szept. 17. 10:01
 66/104 anonim ***** válasza:
22%
és ezt úgy írom hogy ismerek egy anyukát akinek 10 gyereke van mégis megoldotta és még nyaralni is mentek a gyerekek, pedig ennyi pénzük sincs(talált valami szervezet által támogatott tábort)
2015. szept. 17. 10:04
 67/104 anonim ***** válasza:
89%
Könyörgöm idézd már azt a részt, ahol a kérdező, vagy valamelyik válaszoló azt írja, hogy zárja a csávót a négy fal közé és dobja el a kulcsot! SENKI nem írt ilyet.
2015. szept. 17. 10:09
 68/104 anonim ***** válasza:
65%
anyuka azt szeretné ha nem költene, erre ennyit vagyis minimum az egyik hobbijától elakarja tiltani,ez pedig felér a négy fal közé zárással, mert ha egyszer a férjet ez hozza lázba, akkor ajánlhatsz neki bármi mást nem fogja jobban érezni magát. a 60 ezer túl sok egy hobbihoz az tény,de sajna a legtöbb férfi ha ő keres jobban beleesik a jó öreg "én keresek,tehát én vagyok az úr" szituációba. Én férjem is próbálkozott ezzel amikor munkanélküli voltam,de hamar letörtem a szarvát. Most pl. háztartási naplót vezetettetek vele,így látni fogja ténylegesen mire mennyit költünk és belátja örülhetünk ha egyenlőre 1 gyereket el tudunk tartani a 2 egyelőre nagyon necces lenne.Amíg nincs írva nem látja át az anyagiakat.
2015. szept. 17. 10:18
 69/104 anonim ***** válasza:
85%
60 ezer annyiban sok, hogy szerintem nem csak ezekre költi. Azonban ha 4 gyereket számolunk, legyen otthon velük az anyuka, akkor is alaphangon is több, mint 400 ezernek be kell jönni havonta. Ha meg még dolgozik is...... Ráadásul ingyen tankönyv, utazási kedvezmény, kedvezményes kaja vagy ingyen,miegymás. Legtöbb rendezvény is olcsóbb stb.
2015. szept. 17. 10:27
 70/104 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó amellett, hogy természetesen igazad van, megint csak oda lyukadunk ki, hogy miért csak az anya hozzon áldozatokat a gyerekekért? Ja mert a férj nem is akarta őket? Akkor meg már megint ott vagyunk, hogy miért nem védekezett? Szóval hiába próbálják itt úgy beállítani, hogy az anya 4000 forintos manikűrje viszi romlásba a családot és nem apu 60000 forintos hobbijai, azért normális ember látja, hogy ez mennyire nevetséges, még csak valódi érvnek sem mondanám.
2015. szept. 17. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!