Ti kiakadnátok ezért a párotokra?
#40: Inkább házvezető nőt tarts, úgyis csak az marad meg melletted.
#41: Küld el a nejed valahova kikapcsolódni, közben meg rendezd el az otthoni dolgokat. AKkor is egyedül leszel.
45ös amiket írsz, az mind csak fikció. Ezért értelme sincs. A 4 gyerek már ott van, ha velük éli az életét, akkor finanszírozza is. El is mehetne, ha mindezt unja.
Kérdező, szerintem igazad van. És nem konkrét összegek miatt, hanem hogy a ferjednek fontosabb egyedül ülnie a tóparton és a falnak csapkodnia a labdát, mintsem veletek töltsön egy hetet az éves szabadsagabòl. Engem ez zavarna a legjobban. Mert másnak se futja nyaralasra, oké. De aki még meg is tehetné, mégis inkább magára költi? Sztem nemcsak minden normális nő, de minden normális férfi is azt tartaná szem előtt, hogy a gyerekeivel töltsön el érdemi időt, és ne a pecabottal.
A másik, ha ugyanezt nő csinálná? Mondjuk 60at elverne wellnessre, ruhára, diétás rendelős kajára, nem főzne és inkább heti egyszer a spa-ban ücsörögne? Ti lennétek a legjobban felhaborodva, hogy az ilyen nem is anya! Undorító a kettős mércétek!
Ha vki csinál 4 gyereket, márpedig ez a férfi csinált, akkor ne fallabdazgasson, hanem nyisson számlát a gyerekeinek az egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!