Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kiakadnátok ezért a párotokra?

Ti kiakadnátok ezért a párotokra?

Figyelt kérdés
4 gyermekünk van és a párom a fizetése kb. 1/3-át magára költi már 3 éve minden hónapban(hobbyra stb.)a többit adja csak a közösbe mondván neki jár, mert ő többet keres mint én ( 200-ból 60 000 magára)Hiába szólok érte nem foglalkozik vele sőt még neki áll felljebb! Inkább a gyerekei jövőjére gondolna szerintem! Ez a költekezése végett nyaralni se tudtuk elvinni a gyerekeket mert nem maradt rá. Nem tudom mit tehetnék de azért kiváncsi lennék más ezt elviselné? Én nem tudom viszont megtenni h én is magamra verek ennyit havonta mert akkor a gyerekek elől veszem már el.
2015. szept. 16. 22:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
60%
A pecázó pasik 99% -a tudod miért sszeret egy csendes tóparton űcsörögni? Mert nincs ott a vérszívó asszony, aki minden örömétől meg akarja fosztani.... Hány szingli pecást láttál már? Én nem sokat...
2015. szept. 17. 07:10
 42/104 anonim ***** válasza:
64%
Tök érdekes, hogy pl. melegek nem fogadhatnak örökbe, mert a gyerek nem lát hagyományos családmodellt, de az ilyeneknek akármennyi gyerekük lehet... ez aztán valóban nagyon egészséges, boldog család... egy alomnyi gyerek, akiket nincs miből eltartani, a szülők meg kommunikálni se hajlandóak egymással, de az utolsó forintot is elvennék a másiktól... GRATULÁLOK.
2015. szept. 17. 07:25
 43/104 anonim ***** válasza:
68%

#40: Inkább házvezető nőt tarts, úgyis csak az marad meg melletted.

#41: Küld el a nejed valahova kikapcsolódni, közben meg rendezd el az otthoni dolgokat. AKkor is egyedül leszel.

2015. szept. 17. 07:27
 44/104 anonim ***** válasza:
70%
Komolyan de undorítóak egyesek... Tudod miért lett "vérszívó" az asszony? Mert amíg ő gyomorideggel várja a családit, addig a csávó két kézzel szórja a pénzt. Ja és nem a csávó pénzét akarja elvenni, ugyanis amióta összeházasodtak az a közös pénzük. Még mindig az a büdös nagy helyzet, hogy ha valaki ezt nem akarja fölvállalni, akkor nem kell házasodni. Bár való igaz, akkor magának kell mosnia a szaros gatyáját és a szendvics héját se vágja le senki... Egyébként mondjuk én se nagyon hiszem, hogy a pecázás meg a fallabda minden egyes hónapban kereken 60ezret igényel. Valószínűbbnek tartom, hogy külön gyűjtögeti magának valahol, válás esetére, vagy szeretője van.
2015. szept. 17. 07:34
 45/104 anonim ***** válasza:
53%
De az is lehet, utolsó, hogy apuka nem így tervezete az életét. Lehet hogy két gyereket akart és ebben az asszony is egyet értett. Aztán asszonyka véletlenül teherbe esett, természetesen védekezés mellett. Apuka már a harmadik gyereket se akarta, de anyuka Igen, így mit csinált - válás helyett nevelte, eltartotta a harmadikat is. Aztán jött a szintén véletlen negyedik, gondolom szintúgy védekezés mellett. Sőt, azt is megkockaztatom, hogy a gyerekek kb 3 éves időszakonként érkeztek és anyuka jövedelme a gyés volt, most pedig anyasági támogatást kap és nem dolgozik. Tehát a szemét apuka, aki nem akart 4 gyereket, most mégis annyirol kénytelen gondoskodni. Ez esetben bőven megérdemli a kikapcsolódást, nem gondolod?
2015. szept. 17. 07:39
 46/104 anonim ***** válasza:
40%
#45! Anyukának akkor innentől kezdve Kuss a neve, és örüljön, hogy apuka egyáltalán haza ad valamennyit, fogja be a száját, és lapítson, mert nagytiszteletű APUKA egyáltalán hajlandó eljárni dolgozni, és a 2/3-ot odaveti, nesztek, zabáljatok? Szuper családmodell!
2015. szept. 17. 07:50
 47/104 anonim ***** válasza:
56%
Miért utolsó, szerinted ha anyukának joga volt úgy dönteni, hogy márpedig négy gyerek lesz, nem kettő, akkor apukanak miért nincs joga hozzá, hogy a saját jövedelmébol magára is költsön? Csak halkan jegyzem meg, hogy egy esetleges válás esetén anyukanak nem a fizetés 2/3 részével jutna, hanem csak a fele, ami bizony nem 100e lenne, hanem jóval kevesebb, lévén apuka nem vehetne igénybe a családi adokedvezmenyt se.
2015. szept. 17. 07:54
 48/104 anonim ***** válasza:
73%

45ös amiket írsz, az mind csak fikció. Ezért értelme sincs. A 4 gyerek már ott van, ha velük éli az életét, akkor finanszírozza is. El is mehetne, ha mindezt unja.

Kérdező, szerintem igazad van. És nem konkrét összegek miatt, hanem hogy a ferjednek fontosabb egyedül ülnie a tóparton és a falnak csapkodnia a labdát, mintsem veletek töltsön egy hetet az éves szabadsagabòl. Engem ez zavarna a legjobban. Mert másnak se futja nyaralasra, oké. De aki még meg is tehetné, mégis inkább magára költi? Sztem nemcsak minden normális nő, de minden normális férfi is azt tartaná szem előtt, hogy a gyerekeivel töltsön el érdemi időt, és ne a pecabottal.

A másik, ha ugyanezt nő csinálná? Mondjuk 60at elverne wellnessre, ruhára, diétás rendelős kajára, nem főzne és inkább heti egyszer a spa-ban ücsörögne? Ti lennétek a legjobban felhaborodva, hogy az ilyen nem is anya! Undorító a kettős mércétek!

Ha vki csinál 4 gyereket, márpedig ez a férfi csinált, akkor ne fallabdazgasson, hanem nyisson számlát a gyerekeinek az egyetemre.

2015. szept. 17. 07:54
 49/104 anonim ***** válasza:
56%
Bár nekem csak 3 gyerekem van, de a teljes család ellátása megvan havi 80-90000 ből, erre rájön a rezsi, kb 70, cakkumpak 160000, ketten együtt keresünk havonta 300000ret + amit a gyerekek után kapunk, így is bőven megvan 60000ft amit, ha akarnánk nyugodtan elkölthetünk magunkra, nekünk is van hobbink, ruházkodnunk is kell, meg néha szórakozni... Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy nálatok apuka hobbia miatt, ne jutna elég a gyaerekeknek, mégis mire nem tellik?
2015. szept. 17. 07:55
 50/104 anonim ***** válasza:
76%
Igen, fikció. Ahogy az is, hogy szegény anyuka megszakad, apuka meg elé a világát. A kérdésből ugyanis nem derül ki, hogy mi a helyzet. Nyilván ha együtt döntöttek úgy, tervezetten, hogy 4 gyerek lesz az más, mintha az általam felvázolt helyzet áll fent. Amúgy meg miért kellene egyetemre felretenni? Egyáltalán nem biztos, hogy olyan jó képességek lesznek. Ha meg mégis, akkor ott a diakhitel.
2015. szept. 17. 07:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!