Ti kiakadnátok ezért a párotokra?
Kerdezo, es mikor dobbentel ra, hogy mar nem szereted a ferjedet? Csak mert a "neki nem jar" gondolatsor erre utal.
Es... neked mennyi a beveteled?
költhetne a hobbira kevesebbet is
nekünk még nincs gyerek de férjemnek a számitógép a hobbija mondanom se kell amig én nem voltam neki képes volt a fizuját a különböző gépfejlesztésekre költeni most már, hogy spórolnunk kell saját lakásra a fejemhez vágta már ,hogy ő még a gépre se tud költeni.
Ez rettenet milyen borzadállyal tölt el sok embert ha valakinek kettőnél több gyereke van! Minek kellett 4 gyerek, miért jár körmöshöz? Komolyan mondom nonszensz olcsójános , tipikus magyar viselkedés.
Egyrészt magánügy, senkinek nincs joga firtatni hogy miért van 4 gyerek, 1 gyerek, vagy miét nem akar gyereket az illettő, másrészt nem arról van szó a leírtak alapjan hogy az ételből, melegből, cipőből van kevesebb mert fallabdázik.
Én azt mondom, ha megengedheted magadnak te is lelkifurdalás nélkül ülj be baratnőkkel havi 1-2x valahova, vagy fodrász, kondi, torna, jár neked, nem kell mártírkodni hogy csak a gyerek meg blabla, te is ott vagy, neked is vannak igényeid, néha kell hogy te legyél az első magadnak.
A másik, ha megengedhetitek akkor miért ne költhetné magára, hagyj neki levegőt, te is törődj magaddal, hobbiddal,!
Ha a gyerekek jövője azt takarja hogy legyen lakás mind a 4-nek, akkor lehet lazítani szerintem a mártírkodáson, ha azt takarja hogy legyen egy huszas tartalék a sulikezdésre akkor a férjed is maradjon szépen otthon.
Nekem is van 3, nem a levegőbe mondom, tudom milyen fontos hogy én legyek néha én, miből adjak nekik ha üresre martírkodom magam?
Keress magadnak te is hobbit.
Az nem indok, hogy többet keres, hiszen te jegelted a karriered a 4 gyerekkel. Gondolom, te voltál vagy vagy otthon velük.
Igen, kiakadnék. Ennyi erővel számold fel neki a házimunkát és gyereknevelést.
60-t költ magára az nem is sok, a húgom csak a cigije révén 40-et + smink cuccok és egyéb kenceficék már mindjárt 100-nál vagyunk.
Ne vedd zokon de a kiakadásod teljességgel felesleges.
És tom h ezzel nem leszek népszerű de igaz van az 1-nek kevesebb gyereket kellet volna vallanod.
Persze te másképp döntöttél de akkor meg számolj vele h a kiadásaitok többszőrösére fognak nőni.
Van erről egy csúnya mondás.
Sok gyerek szegénység.
Inkább örülj neki h olyan pasit találtál aki be vállat veled 4 gyereket. Ma már nem sok ilyen van.
#29: A fizetése 1/3-át költi hobbira 4 gyerek mellett, és nem keres sokat. Nyaralni sem tudtak elmenni a gyerekekkel. Nem a 60 ezer a gond, hanem a bevételhez való magas aránya.
"neki jár, mert ő többet keres"
Na ez eléggé kiakasztó mondat!
Ha a kérdező besokallna és elválna, a 4 gyerek utáni tartásdíj mellett nem futná ezekre a hobbikra.
Ebből is látszik, hogy a lehetőségeihez mérten túlköltekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!