Hogyan beszéljek a vőlegényemmel arról, hogy az exneje hülyének nézi?
A vőlegényemnek van egy gyereke, aki után nem fix tartásdíjat fizet, hanem a kiadások kb felét. Tehát hetente, 2 hetente ír az exe egy mailt, hogy vett a gyereknek ezt meg azt, befizette a sulit, elutalta a különórák díját stb. És akkor a vőlegényem átutalja az összeg felét.
Az elmúlt pár alkalommal megmutatta ezt a listát és teljesen kiakadtam. Majdnem minden héten vesz új ruhát a gyereknek, ezek a különfoglalkozások is egy vagyonba kerülnek. Nagyon irreálisnak tartom, hogy ennyit költ a nő a gyerekre, szeretném ha fix tartásdíj lenne, 25-30e körül.
Hogyan beszéljek erről a vőlegényemmel?
Nem a pénz a baja a kérdezőnek,hanem az hogy ez a gyerek a földön van,létezik,él.A kérdező arra irigy,hogy az exnek van gyereke a pasitól neki meg nincs.De jó úton halad afelé,hogy ne is legyen neki tőle de a felesége se lesz ebben biztos vagyok ha így folytatja.
Kérdező merre vagy???
fúú te. iskolában megtanlja? nálunk aki nem angol tagozatra járt, az megszólalni nem tudott angolul.
nekem jó a nyelvérzékem, mégis jártam tanfolyamra, hogy fejlesszem a tudásomat.
ezt sajnálod tőle? irigy vagy!
reméld, hogy a gyereked nem fog 1 hónap alatt több méretet nőni, meg nem akar majd lovagolni, meg extra dolgokat!
És kit érdekel, te mit akarsz megadni a gyerekednek? Akkor te nem járatod.
Egy biztos: ha nekem telne rá, igyekeznék a saját gyerekemnek minden tőlem telhetőt megadni. A vőlegényed és a gyermeke anyja épp így vélekedhetnek, és láthatóan meg is tudják valósítani. Hogy neked ez nem tetszik, egyéni szociális probléma!
Mutasd meg neki a kérdésed, hidd el, megoldódik a probléma! Úgy kihajít, hogy a lábad se éri a földet!
Huu kérdező én kezdem sajnálni a még meg nem született gyerekedet.A saját gyerekedtől is sajnálni fogod a pénzt a te jóléted miatt????
Azta!!!Büszke vagy magadra remélem.
Ha jól értettem,a vőlegényed havi 80ezret költ a gyerekre? Akkor mivel azt mondtad,mindennek a felét fizeti,a gyerekre összesen havi 160ezret költenek a szülei? Aztarohadt...:D
Értem én,hogy a lovaglás és a nyelvtanulás drága mulatság,de senki ne mondja nekem,hogy ez havi 160ezerbe kerül. Még az esetleges nyári táborokat is beleértve.
Nem azt mondom,szép dolog,hogy ennyire törődik a vőlegényed a gyerekével,illetve ennyire igyekeznek a szülők,hogy a kisfiuk minél képzettebb legyen és minél több élményben legyen része... De én azért megnézném azokat a számlákat,amit az anya befizet.
Valamint a jövőbeni családjára való tekintettel tényleg jobb lenne csökkenteni a "gyerektartás" összegét,mert nem tudom mennyit keres,de úgy fair,ha a ti közös gyereketeknek is majd annyit tudjon nyújtani,mint a volt feleségétől született gyerekének!
Bár amennyiben megengedheti magának,hogy továbbra is ennyi pénzzel járuljon hozzá a kisfiú neveléséhez anélkül,hogy ennek ti látnátok kárát,akkor nem szóltam és ez esetben szerintem neked sem kéne beleszólni.
szerintem igazad is van, meg nem is. Igazad van, mert ti is gyereket terveztek, persze, hogy idegesít. De nincs is igaza, mert attól, hogy ők elváltak, a gyereke az első.
Viszont az érdekelne, és nem tudom, hogy valaki kérdezte-e, hogy ezekről azért mutat számlát anyuka? Vagy most mondja, hogy vettem a gyereknek egy 20.000-s cipőt és akkor utald a felét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!