Hogyan beszéljek a vőlegényemmel arról, hogy az exneje hülyének nézi?
A vőlegényemnek van egy gyereke, aki után nem fix tartásdíjat fizet, hanem a kiadások kb felét. Tehát hetente, 2 hetente ír az exe egy mailt, hogy vett a gyereknek ezt meg azt, befizette a sulit, elutalta a különórák díját stb. És akkor a vőlegényem átutalja az összeg felét.
Az elmúlt pár alkalommal megmutatta ezt a listát és teljesen kiakadtam. Majdnem minden héten vesz új ruhát a gyereknek, ezek a különfoglalkozások is egy vagyonba kerülnek. Nagyon irreálisnak tartom, hogy ennyit költ a nő a gyerekre, szeretném ha fix tartásdíj lenne, 25-30e körül.
Hogyan beszéljek erről a vőlegényemmel?
"
Most ez milyen már? Ő van a gyerekkel, küldi a számlát de emellett még a férjem nevelej úgy, ahogy ő akarja?"
fúúú.b+ te aztán jó nagy sárkánypitsa vagy!!!!
Netán nem a szülő feladata nevelni a gyereket? De! Általában szülőből kettő van, még ha elválnak, akkor is!
A volt nej közösen akarja nevelni, megbeszélés alapján!
Hamarosan repcsi lesz neked! Akadnak normális lányok is a világon!
Hogyan beszélj a vőlegényeddel? Sehogy, mert közös hozzá pontosan annyi, mint amennyi eszed van: semmi!
nekem tök szimpatikus elvált család a vőlegényedék.
sokan példát vehetnének róluk! apuka tisztességesen fizet, anyuka bevonja apukát a gyereknevelésbe is, megbeszélik mire mennyit költhetnek...
egyetlen negatív rész van az életükbe, mégpedig te!
szerintem az lenne a korrekt, hogy ezeket elmondanád a vőlegényednek! most, még az esküvő előtt derüljön ki milyen ember vagy te
Pedig ez egy nagyon kulturált, példaértékű levél elvált szülők közt, csak és kizárólag tények a gyerekről, semmi személyeskedés vagy félrebeszélés. Az anya helyet hagy a döntésekben az apának is, partnerként és nem ellenségként kezeli.
Ráadásul emailben, úh később vita sem lehet, h ki mit mondott. Szerintem örülnöd kéne, hogy ennyire jól átlátható a kapcsolat, nekem az ex nagyon korrektnek tűnik.
A levél alapján az sem mondható, amit pedzegetsz, hogy az ex befolyásolná a vőlegényed. Hisz mindent részletesen leír és a vőlegényedet is bevonja a döntésekbe.
Örülnöd kéne, hogy a vőlegényed rendes apa! Anyagilag és lelkileg is támogatja a gyerekét. Szerintem te féltékeny vagy a gyerekre, hogy nem csak te vagy a középpontban és mivel rendes, a pénzen kívül mást nem tudsz felhozni ellene, ezért ezen lovagolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!