Miröl és hogyan beszéljek egy kislánnyal?
14 éves fiu vagyok.egy körülbelül 9 éves kislány irt(köszönt).én igazábol visszaköszöntem, de na...
ismerem annyira h tudom mi a neve.
ugyanugy mint a korosztályombol "mi ujság" "hogy vagy"?
egyépként a Patti melyik nevet takarja?
Esetleg Patrícia. (Ha tudod a lány nevét, akkor miért kérdezed a Patti-t?)
Amúgy megkérdezheted, hogy mizu?, de ha nem akarsz kezdeményezni, akkor majd ő ír, úgyis ő írt rád.
A Patti talán a Patrícia becézése lehet a többi kissé zavaros.
Most mi van? Köszönt neked vagy írt valamit? Hova írt? Egy kicsit értelmesebben légyszi...
Szerintem ha visszaköszöntél és ő nem folytatta a beszélgetést akkor hagyd annyiban. Ennyi!
Válaszolj, ha kérdez, de te most még sose kérdezz tőle semmit!
10 év múlva kérdezhetsz is...
Ha nincs kozos tematok, akkor mirol beszelgetnetek?
Igen, lehet ugyanazt kerdezni, mint a korosztalyodtol, aztan majd latjatok, h tudtok-e beszelgetni.
Lehet tetszel neki, es ismerkedni probal. Ismeritek egymast valahonnan?
A Patti az Patricia valoszinuleg, ahogy mar irtak, csak furcsa, h ket t-vel irja, mint egy pattanast...
Ja, hogy a facén írt rád! Így értelmesebb.
Na ha csak rád köszönt akkor köszönj vissza aztán ennyi.
Nem kell foglalkozni vele ha valamit kérdez válaszolj rá nem kell beszélgetésbe bonyolódni.
Előbb-utóbb leesik neki a tantusz, hogy nincs közös téma meg más korosztály aztán abba hagyja.
Ha annyira idegesít a dolog akkor rákattintasz és beállítod, hogy ne lássa, mikor vagy fent és akkor nem jelez neki ki, hogy online vagy és akkor nem írogat. Remélhetőleg.
szerinted mi közös témátok lehetne? Ebben a korban azért ez még elég nagy korkülönbség, nehogy aztán "bajba" kerülj, hogy te tiniként mit szeretnél egy ilyen kislánytól.
egyébként kérdezd a kedvenceiről, megcsinálta-e már a házit, ill. szidhatjátok együtt a sulit és/vagy a szülőket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!