Hogyan beszéljek a vőlegényemmel arról, hogy az exneje hülyének nézi?
A vőlegényemnek van egy gyereke, aki után nem fix tartásdíjat fizet, hanem a kiadások kb felét. Tehát hetente, 2 hetente ír az exe egy mailt, hogy vett a gyereknek ezt meg azt, befizette a sulit, elutalta a különórák díját stb. És akkor a vőlegényem átutalja az összeg felét.
Az elmúlt pár alkalommal megmutatta ezt a listát és teljesen kiakadtam. Majdnem minden héten vesz új ruhát a gyereknek, ezek a különfoglalkozások is egy vagyonba kerülnek. Nagyon irreálisnak tartom, hogy ennyit költ a nő a gyerekre, szeretném ha fix tartásdíj lenne, 25-30e körül.
Hogyan beszéljek erről a vőlegényemmel?
Nyáron velünk is jön a gyerek nyaralni, az anyjával is megy. Vannak nagyszülők is. Minden család meg tudja oldani a nyarakat negyedennyiből.
A vőlegényem most jól keres, mert vannak maszek munkái. De ha lesz gyerekünk, akkor nem szeretnénk, hogy ilyen sokat dolgozzon, akkor kevesebb lesz a bevétel.
Kérdező, én azt mondom, fontold meg ezt a házasságot.
Ennek a férfinek van egy gyereke, akiről gondoskodik, és még minimum 6 évig gondoskodni is fog róla. Ennél korrektebbet nem ismerek, hogy mindennek a felét fizeti.
Egy 12 éves fiú nől, mint a gomba. Mindig jól jön az új ruha. De miért ne kaphatná meg, csak mert a szülei már nem élnek együtt?
Lovagol és nyelvet tanul - helyes!
4 hétre megy táborba - helyes! Új barátságokat köt, és jól érzi magát. És meg van oldva az is, hogy ne otthon üljön egyedül, amíg az anyja dolgozik.
Olyan témákba akarsz belekotnyeleskedni, ami nem tartozik rád. Hiába a vőlegényed, a fizetése az övé, nem a tied.
A gyerek miért igya meg a levét annak, hogy a szülei elváltak egymástól? Az apja nem vált el a gyerektől ettől.... Ha együtt élnének, megkapná szintén. Hát ne lássa kárát a szülei válásának, pláne ne amiatt, mert te pénzéhes vagy.
18 vok
és úszni járnak mind a ketten és plusz judóra a fiam
ez összesen 16000.- havonta
suli ebéd ingyen van tanköny szintén
utazás: 10 perc séta a suli - ha olyan van jegyet veszek vagy kocsiba ülünk
nyár : suli táborok - csak az utazást kell fizetni - lévén az étkezés ingyenes az pl egy hét Bvilágosra a két gyereknek 6200.-
de a napközis tábor ingyenes nekik !
ruha : nem kell feltétlen a 17 000.- cipőt megvenni ! teljesen jó ruhákat lehet venni potom összegért a turiban nem egyszer címkés új márkás ruha cipő !
az aki azt mondja h havi 60 000.- kell egy gyerekre nem tudom mit számol de nekem a 30 000.- a két gyerekre fedezi a többletköltségeket
nem lehet pontosan lebontani h pl rezsibe mennyit számít a gyerek !
de én úgy gondolom h azért mert elváltam az nem azt jelenti h onnantól minden költséget az apának kell állnia !!!!
nem értem h miért kell lehúzni az apát és ezzel kvázi megfosztani attól h normális emberhez méltóan éljen ! esetleg a következő kapcsolatát tönkre tenni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!