Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kiszúrás lenne ez az...

Tényleg kiszúrás lenne ez az iker babákkal?

Figyelt kérdés

Július közepére várjuk az iker lányainkat. Beleszerettem az alábbi nevekbe: Eija és Egberta

Nem tudok nekik már mást elképzelni. Tényleg ennyire szörnyű nevek?? A család teljesen leszólta... :(

2014. jún. 28. 19:49
 81/95 anonim ***** válasza:
60%
Bár igazad van, úgy b@ßtok ki a gyerekeitekkel, ahogy akartok.
2014. jún. 29. 14:12
 82/95 anonim ***** válasza:
76%

Komolyan kérdező, ha az USAban tudtatok volna két nevet adni nekik itthon miért nem lehet? Legalább ilyen módon adjátok meg nekik a választás lehetőségét. Csak nehogy Eija Eudoxia meg Egberta Eufémia legyenek mert azzal semmivel nincsenek előrébb.

Am kezdem azt gondolni, hogy kamu (legalábbis remélem). Eddig azt mondtad, hogy a férjed és a családod nem akarja ezeket a neveket, most meg hirtelen ragaszkodnak hozzá?

2014. jún. 29. 14:31
 83/95 A kérdező kommentje:

Rosszul esik, hogy a családnak nem tetszik, de nem ők döntenek.

A férjem korábban nem nagyon ásta bele magát a név témába, ezért jött az ilyen átlagos nevekkel. Amióta felvilágosítottam, boldogan kutatja a ritkábbnál ritkábbakat. :)

Megtetszett az Ella-Emma páros is, de ezek szerintem túl gyakoriak manapság.

2014. jún. 29. 14:37
 84/95 anonim ***** válasza:
89%
Ella, Emma szép..én erre voksolok
2014. jún. 29. 14:40
 85/95 anonim ***** válasza:
58%
Az Ella-Emma nagyon tetszik, szerintem válaszd azt:) nem gyakoriak szerintem, mert nem igazán hallom ezeket a neveket mostanság!
2014. jún. 29. 14:41
 86/95 anonim ***** válasza:
66%

Az Ella és az Emma szerintem nem gyakori egyáltalán, és sokkal-sokkal szebbek. Ezek teljesen viselhető és vállalható nevek, szép hangzással, ikerlányoknak főleg :)

Szerintem jobban járnak, ha ezeket választod.

2014. jún. 29. 14:41
 87/95 anonim ***** válasza:
64%

Nem is értem miért vagy még itt kérdező. Eldöntötted, hogy kicseszel a gyerekeiddel, lelked rajt.

Az Ella és Emma szerintem egyáltalán nem gyakori, soha nem találkoztam még senkivel akit így hívtak volna. Olyan nevet meg úgyse fogsz találni, amiből csak a ti lányaitok lesznek egyedüliek. Mi az, hogy legalább ez legyen különleges? Éppen elég különleges, hogy ikrek, pláne ha egypetéjűek.

2014. jún. 29. 14:55
 88/95 anonim ***** válasza:
67%
Ella - Emma, szépek, és egyáltalán nem gyakoriak. Nekem tetszik, kellemes, lágy hangzásúak. Szerintem ízlelgesd még kicsit ezeket, rájössz majd, hogy sokkal szebbek a másik kettőnél.
2014. jún. 29. 14:59
 89/95 anonim ***** válasza:
100%
Váháháháháááááááá... Legalább az legyen különleges... Mintha a gyerekeidről már elkönyvelted volna hogy csak átlag-ágik lesznek. Ez de gáz.
2014. jún. 29. 18:32
 90/95 anonim ***** válasza:
0%
Biztos le leszek pontozva, de nekem tetszenek a nevek. És a becézésük is aranyos. Ráadásul biztos, hogy mindenki meg fogja őket jegyezni, a sok Hanna, Csenge, Luca, Zorka, Panna stb között. A suliban nem lesz majd 20 másik ilyen keresztnevű. Ha a lányoknak nem tetszik, még mindig megváltoztathatják felnőttként.
2014. jún. 30. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!