Tényleg kiszúrás lenne ez az iker babákkal?
Július közepére várjuk az iker lányainkat. Beleszerettem az alábbi nevekbe: Eija és Egberta
Nem tudok nekik már mást elképzelni. Tényleg ennyire szörnyű nevek?? A család teljesen leszólta... :(
Komolyan kérdező, ha az USAban tudtatok volna két nevet adni nekik itthon miért nem lehet? Legalább ilyen módon adjátok meg nekik a választás lehetőségét. Csak nehogy Eija Eudoxia meg Egberta Eufémia legyenek mert azzal semmivel nincsenek előrébb.
Am kezdem azt gondolni, hogy kamu (legalábbis remélem). Eddig azt mondtad, hogy a férjed és a családod nem akarja ezeket a neveket, most meg hirtelen ragaszkodnak hozzá?
Rosszul esik, hogy a családnak nem tetszik, de nem ők döntenek.
A férjem korábban nem nagyon ásta bele magát a név témába, ezért jött az ilyen átlagos nevekkel. Amióta felvilágosítottam, boldogan kutatja a ritkábbnál ritkábbakat. :)
Megtetszett az Ella-Emma páros is, de ezek szerintem túl gyakoriak manapság.
Az Ella és az Emma szerintem nem gyakori egyáltalán, és sokkal-sokkal szebbek. Ezek teljesen viselhető és vállalható nevek, szép hangzással, ikerlányoknak főleg :)
Szerintem jobban járnak, ha ezeket választod.
Nem is értem miért vagy még itt kérdező. Eldöntötted, hogy kicseszel a gyerekeiddel, lelked rajt.
Az Ella és Emma szerintem egyáltalán nem gyakori, soha nem találkoztam még senkivel akit így hívtak volna. Olyan nevet meg úgyse fogsz találni, amiből csak a ti lányaitok lesznek egyedüliek. Mi az, hogy legalább ez legyen különleges? Éppen elég különleges, hogy ikrek, pláne ha egypetéjűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!