Középiskolás gólyaavatón az ilyen neveket egyből kiszúrják a végzősök, és nekik jutnak a legcikibb feladatok.
2014. jún. 28. 23:50
52/95 anonim válasza:
Ezt hívják feltűnési viszketegségnek. Kapj a fejedhez ,ettől nem leszel se te,se a gyerekeid különlegesek,csak nevetségessé teszed őket . Ha annyira nagyon tetszik vedd fel te az egyik keresztnevet,hajrá!
2014. jún. 29. 00:24
53/95 anonim válasza:
Gondolj arra is amikor már idősek lesznek...Eija néni?
2014. jún. 29. 01:01
54/95 anonim válasza:
Nekem a kedvenc neveim E-betűsök, régen az Emma tetszett nagyon, most az Erikáért vagyok oda és az Enikő is tetszik bár azt régen nem szerettem. Szerintem adj nekik valami normális nevet aztán becézd őket így. Aztán választhatnak, hogy hogy mutatkoznak be és a barátaik hogy hívják őket.
2014. jún. 29. 01:20
55/95 anonim válasza:
Add ezeket nekik második névnek, elsőnek meg valami olyat amin nem lesz ciki bemutatkozni.
Húgomnak is két neve van egy "rendes" megy egy "különleges". Szüleim mindig a "különleges" nevén hívták/híják, de mindenki más a "rendes" nevét használja és ő is azon mutatkozik be. Szóval hívhatod te őket így, de amint társaságba kerülnek kicsiként is tudni fogják, hogy valami nem oké a nevükkel.
2014. jún. 29. 01:34
56/95 anonim válasza:
nem kicsit!, en szeretem a nem szokvany neveket, de ez gaz!
2014. jún. 29. 07:34
57/95 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért bántjátok a családunkat. Értelmiségiek vagyunk, de én nem bírom az átlag neveket. Az USAban éltem 9 évig. Ott kitalált nevet is kaphatnak a gyerekek. Nekem ez nagyon tetszett. Mi itthon fogunk élni, akkor nevezzem rögtön Erzsinek? Na ne!
2014. jún. 29. 10:01
58/95 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy ennyire túl kell bonyolítani egy névválasztást. Én a csirkéimnek adnám ezeket a neveket. Attól nem lesz különleges a gyereked, ha ilyen elborult neveket adsz neki vagy nekik. Inkabb egyszerű, könnyen megjegyezhető neveket válassz.
2014. jún. 29. 10:03
59/95 anonim válasza:
Jaj most olvasom, hogy az USA-ban éltél 9 évig. Akkor persze más a dolog. Akkor rögtön jelentkezzetek szépségversenyekre is.
2014. jún. 29. 10:07
60/95 anonim válasza:
kérdezö, feltettél egy kérdést, amire megkaptad a 98%-ban azonos válaszokat:
IGEN- kiszurás lenne a babákkal
IGEN- ennyire szörnyü!
de te ezt már eldöntötted, hogy ezek a nevek lesznek..Ámen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!