Milyen ajándékot vennél a 14 éves iker unokahúgaidnak? Szeretnek olvasni, az állatokat, főleg lovakat.
szerintem Asley és Mary-Kate Olsen parfümjeinek is nagyon örülnének :D
van belőle kék és rózsaszín, nagyon kellemes illatuk van, én egyet-egyet vennék belőlük, és el tudják dönteni, hogy ki melyiket használja...van belőle testpermet is, nem is drága, és a fiatal lányok szeretik a piperéket :)
kis könyvek, apró füzetek...
ha veszel neki egy parfümöt, aminek nem is szereti az illatát, elég kellemetlen... :(
én 14 évesen imádtam a kis díszes füzeteket, keményborítós könyveket... sokba nem is írtam, de attól még most is jó elővenni és nézegetni... :D
Ha kérdezgetem őket mindig az a válasz hogy mindennek örülnek. Úgy vettem észre ha pénzt adok annak nem örülnek annyira mintha veszek valamit. az a parfüm nagyon jó ötlet.
Szerintem veszek 1-1 könyvet, 1-1 parfümöt,meg láttam már a tescóban olyan dobozt ami tele van lakokkal és körömápoló cuccokkal.az meg közös.Még a füzeten is gondolkozom.
Tudjátok az a baj, hogy szülinap karácsony húsvét névnap ez elég sok ünnep és nem tudok mindig elég kreatív lenni. Már annyi lovas cuccuk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!