Hogyan értsem meg? Iker házban lakunk, anyósomékkal. Van egy 2 éves kisfiunk. Ő szeret átmenni a nagyszülőkhöz, de a nagyszülők nem nagyon viszik túlzásba a "szeretetet".
Jól írja az első.Vannak nagyszülők akiknek már nincs türelmük a kicsikhez,akiket inkább fáraszt mint élénkít az unoka.Én megértem őket,mert bár nem vagyok még nagymama,de a 7 éves unokahúgom akit imádok,bizony ha velem van pár órát,akkor estére úgy érzem magam mint akit kifacsartak.Jobban elfáradok a 3-4 órától mint a 8-10 óra fizikai munkától.
Akkor képzeld el a idős embereket akiknek már tényleg nincs erre energiájuk.Biztos szeretik őt,csak nekik egyenlőre nehéz,és sok a pici gyerek.
Neked kell megoldani,hogy a gyermeked mindig le legyen kötve,hogy ne akarjon állandóan a nagyiéknál lenni..
Egyébként abban meg igazuk van,hogy nem nekik szültétek a babát,hanem magatoknak..
Kénytelen vagy tudomásul venni, hogy igenis vannak olyan nagyszülők, akik nem szeretik az unokájukat.
Addig töltenek vele időt, amíg muszáj, vagy meg nem unják, és kész. Inkább csak elviselik illendőségből, mint hogy szeretnék.
Normális, szerető nagymamának ilyen nem hagyja el a száját, hogy kinek szülted az unokát. Ez a mondat azt jelenti: NEKEM NEM KELL AZ UNOKÁM.
Van a családunkban példa mindkét féle nagymamára, és a viselkedésüknek semmi köze a korukhoz.
Szegény unokát sajnálom ilyenkor, aki soha nem fogja megérteni, hogy őt miért nem kényezteti el úgy a nagymama, mint másokat szoktak. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!