Ezentúl nem szeretném, hogy a gyerekem a nagyszülőkhöz mehessen, megtehetem?
Apósom nagyon szemét módon viselkedett velem, a fiát(nevelt)aki a férjem nem akarta befogadni, mikor beteg lett. Csak a lábadozás idejére kellett volna, mivel fertőző beteg és én 23 hetes babás vagyok, nem kellett volna elkapnom meg a gyerekünknek sem(aki 2 éves és most gyógyult meg). Az indoka, hogy mi van ha ők elakapják (3 szintes a házuk a mienk 1 szobás, szóval el lehet különíteni.
A második babánkat nem is akarják, tudomást sem vesznek róla. Az első gyerekünkkel sem foglalkoznak igazán. Ha mi odavittük egy darabig elvoltak vele, de amúgy ők eddig kb 3 szor vitték el akárhova is. Ezen kívül van másik unokájuk, akiért foggal-körömmel harcoltak mindig is, és akit állandóan ajnároztak, visznek minden fele.
Minden esetre nem hiszem, hogy nagy érvágás lenne nekik ha ezentúl nem vinném oda, ha látni akarják esetleg ők eljöhetnek megnézni, de azt nem szeretném, hogy elvigyék akárhova is.
Azt még hozzátenném, hogy akármi van, és nekik kell valami segítség, a 3 gyerek közül mindig a férjem megy segíteni, legyen az kubik meló vagy főzés, vagy ha mennek nyaralni a ház vigyázása, nem a másik két lány.
Szóval mindig mi mentünk ha nekik kellett valami, ők meg a mi gyerekünkkel nem igen foglalkoznak, eszükbe sem jut elvinni néhány órára sem, az ott alvásról meg szó sem lehet, mert még felébred éjjel és gond van vele.
Apóssal már összevesztem, úgyhogy már mindegy, de anyósnak is megmondanám a magamét, hogy így bánik a fiával amikor az beteg. Persze máskor meg jól kihasználják.
Én sem örülök, hogy így alakult, szerettem volna ha minden szép és jó, és majd ha a gyerekek nem ilyen picik ott is alhatnának, mert tudom, hogy mindenkinek ez lenne a legjobb, de velük nem lehet normális viszonyt kialakítani. Gondolom ezért sincs egyik sem jóban még a saját testvérével sem, nem találkoznak velük még ünnepekkor sem, ez már lehetett volna a részemre árulkodó jel a 10 év alatt.
Mivel nevelt fia, gondolom az unkoákat már szinte "idegennek" érzik.
Ne erőltesd a kapcsolatot, és nem vagy köteles elvinni őket, elengedni velük bárhová is pláne nem.
Nem kell ebből problémát csinálni. Lehet, hogy még örülnének is valahol, ha nem vinnétek oda a kicsit.
Bízd a férjedre, hogy a továbbiakban segít-e rajtuk vagy sem, hiszen az sem jó, ha Téged neveznek ki az "uszító menynek"!
Foglalkozz most a pocaklakóddal, ne idegeskedj!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!