Megtehetem azt, hogy többet nem viszem át anyóshoz a gyerekeket?
Valószínűleg szegény kérdező nem önzőségből jutott arra a szintre, hogy ne akarja átvinni a gyerekét...
Én megtettem, minden gond nélkül. Néha a férjem átviszi a babát egy fél órára, de ottmarad vele, anyós minden mozdulatát figyeli.
Igazad van.
Nálunk is így kezdődött, a vége az lett, hogy nem láthatja a "nagymama" az unokáit, és még örülhet, hogy nem jelentettük fel kiskorú veszélyeztetéséért. Mivel olyanokat művelt, amiért simán megtehettük volna.
Nem mellesleg hol beállított a gyereket a hideg zuhany alá, hogy megverte. :S
Egyébként, ha én ezt fogom csinálni az unokáimmal, szerintem hozzám se fogja hozni a leendő menyem őket.
Sajnos van ilyen, és nem is akkora ritkaság, hogy a nagymama nem érdeklődik az unokák iránt, nem szereti őket, útban vannak nála.
A két 14.48-asnak:
Az a gond a pereskedéssel, hogy ott be is kell ám bizonyítani, hogy ő látni akarja az unokáját.
Ez max. addig könnyű, amíg nem beszél.
Egyébként kétlem, hogy ez pont olyan fajta nagymama lenne, aki ezért ringbe száll, örül, ha a kicsit nem is látja. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!