Létezik olyan terápia, ahol az egész családot segítik, együtt a felnőtteket és a gyerekeket az egymáshoz való és a gyerekekhez való viszonyukban?
úgy érzem zsákutcába jutottunk. ugyanaz a lemez forog. a fiam már teljesen kivan-4 éves- fruszrtrált mint én és hárító,dacos,agresszív mint az apukája.
az elhatározás megvan h rendbe hozzuk a dolgokat,mégis egy helyben toporgunk mert a végén mindig oda lyukadunk ki h a férjem kikéri magának h hibás,holott a fiam ugyanúgy túlkiabál,faképnél hagy,lehülyéz és káromkodik ahogy a férjem,és ugyanúgy elnegdi a füle melett amit mondok. eközben pedig átéli az én fájdalmamat,és nyűgös,nem alszik,sokat sír. én próbálok higgadt maradni de nem megy.
Igen, létezik ilyen, hogy családterápia, szocmunkásoktól hallottam róla. Úgyhogy szerintem valamilyen család/gyermekvédelmis intézményt kellene felkeresni ők tovább tudnának irányítani.
Vagy egyenesen pszichológus.
persze, hogy létezik! jó lenne egy jó terápiát találnotok! a lényeg, az elhatározás a rendbetételre MEGVAN!! (néha olyan kicsin múlik, kis hülye félreértések örvénylenek egyre mélyebbre)
Próbáljátok meg!!! itt nézz körül:
Nevelési tanácsadóba is foglalkoznak ilyesmivel.
Családállítás! Nagyon érdemes egy ilyen programom részt venni! Hihetetlen de tényleg hat! Személyes tapasztalat, teljesen másképp fogjuk fel a dolgokat! Nekünk nekem segített!
Ne keverjük össze a családállítást a pszichológiával.
Az egyik egy tudomány,a másik egy divatos dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!