Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan terápia, ahol...

Létezik olyan terápia, ahol az egész családot segítik, együtt a felnőtteket és a gyerekeket az egymáshoz való és a gyerekekhez való viszonyukban?

Figyelt kérdés

úgy érzem zsákutcába jutottunk. ugyanaz a lemez forog. a fiam már teljesen kivan-4 éves- fruszrtrált mint én és hárító,dacos,agresszív mint az apukája.

az elhatározás megvan h rendbe hozzuk a dolgokat,mégis egy helyben toporgunk mert a végén mindig oda lyukadunk ki h a férjem kikéri magának h hibás,holott a fiam ugyanúgy túlkiabál,faképnél hagy,lehülyéz és káromkodik ahogy a férjem,és ugyanúgy elnegdi a füle melett amit mondok. eközben pedig átéli az én fájdalmamat,és nyűgös,nem alszik,sokat sír. én próbálok higgadt maradni de nem megy.

2011. okt. 15. 23:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jaj, a válás egészségesebb lenne.

Rossz házassága volt anyunak is, állandó veszekedések között nőttünk fel. Többet ártott, mintha kevés pénzből nevelet volna fel minket.

Sohasem lesz tekintélyed a gyerek előtt, ha az apja sem tisztelt. Az egész már megbocsáss de egy kalap sz.art sem ér így.

2011. okt. 16. 09:30
 12/14 A kérdező kommentje:

jaj,de aranyosak vagytok h ennyien irtatok!!! szeretjük egymást de valahogy bedarált minket a sok tennivaló,főleg az elmult 6 hónap,és most úgy érezzük egyedül nem megy.. tegnap beszélgettem a férjemmel,úgy érzem megértett végre főleg h látta h a kisfiúnk mennyire kivan. most ő is kezdi másképp nézni a dolgot,és a kisfiúnkon már látszik a különbség. mindenképpen utánajárunk minden lehetőségnek,mert mi együtt akarjuk leélni az életünket,nekünk a család szent,de annyi minden összejött-anyagiak,dackorszak,oviproblémák,betegségek-h besokalltunk,elszürkültünk

köszönjük mégegyszer,komolyan meghatódtam h ennyien segítetek

2011. okt. 16. 11:14
 13/14 anonim ***** válasza:

szociális munkás vagyok (ill leszek amint a kezemben a papír)

Keressétek meg a körzetetekben lévő nevelési tanácsadót, ők majd delegálnak Titeket egy családterapeutához, vagy keressetek egy szociális munkást, ő is tud ajánlani jó családterapeutát, vagy ha szerencsétek van, ő is az :)

Hova valósiak vagytok? hátha tudok konkrét nevekkel segíteni

2011. okt. 16. 13:37
 14/14 A kérdező kommentje:

ma családi napot tartottunk,félretettünk minden problémát,tennivalót,és csak egymással foglalkoztunk.csodálatos volt,semmi hiszti,semmi sírás-fiam már magát kezdte ütni,és azt szajkózta h ő rossz,és nem szeret minket és mi se őt és kidob minket ő meg elmegy,szóval elég nagy volt a gond..-

persze ez csak 1 nap,de úgy érzem,végre belátta a férjem h tennie kell valamit..

holnap lemegyek a nevelési tanácsadóba,mert segítség azért még most is kell..

még egyszer köszi a sok segítséget!

2011. okt. 17. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!