Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtehetem azt, hogy többet...

Megtehetem azt, hogy többet nem viszem át anyóshoz a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 14:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs igazuk az anyósoknak.maguk mit képzelnek magukról,ki van nyalva a valaguk.Ennyi erővel nem kell nekik unoka sem.meg ha maga menye mondaná magára,hogy cigány ahhoz mit szólna?Ha annyira szeretné az unokáját nem morogna mindig,ha ott van náluk.Maguk azt képzelik ha már egyszer anyósok maguknak minden szabad.Nehogy már maguk mondják már meg mikor hova mennek meg mit csinálnak.Ezek szerit maguk is olyanok mint az én anyósom,te úristen!
2011. febr. 6. 10:07
 22/27 A kérdező kommentje:
Ha én egyszer anyós leszek nem leszek hárpia!Mindig azon leszek hogy segítsek a gyerekeimnek, ez az élet rendje.Nekem ne mondják,hogy menynek mindent le kell nyelni,mert maguk anyósok.
2011. febr. 6. 10:11
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A gyermeket magatoknak szülted, nem az anyósnak.

Én ha átviszem a gyereket, de úgy látom anyós fáradt vagy nincs kedve akkor meg sem kérdezem hogy ott hagyjam-e.

Rengeteget dolgozott, felnevelte a saját gyerekeit, az enyémeket nem kell.

Persze örülök ha néha vigyáznak rá, de általában én is ott vagyok.

Ha egész nap náluk vagyunk akkor én beállok megfőzök, ő hagy unokázzon csak.

Mikor több időre egyedül hagyom a kicsit náluk(vagy anyumnál) többször megkérdezem tényleg nem baj-e, nincs-e más dolga.

A nagymama nem bébiszitter!!! Örülni kell ha segít, de ha nem akkor sem kell megsértődni. Ettől függetlenül tudom, anyósom is imádja az unokáját.

Ő nem mondja hogy ne vigyem, de látom rajta ha nem lenne jó éppen.

A lányom másfél éves, ha elemében van még nekem is fárasztó egész nap rohangálni utána, pedig fiatal egészséges vagyok. Anyósom sem öreg, de ők már megérdemlik a pihenésüket.

2011. febr. 6. 10:29
 24/27 A kérdező kommentje:
Hát mondok én neked valamit.Anyósom már 32éve nem dolgozik sehol,apósom dolgozik rá is.Kérdem én mibe fáradt el szegényke?Itt nem arról van szó,hogy nem vigyázz a gyerekre,hanem ha hetente 1x-er megkérem hogy vigyázzon rá akkor ne éppen mindig akkor legyen neki dolga!De mindig akkor nekem ez a furcsa.5éves már a gyerekem de az 5év alatt egyetlen egyszer sem vitte át egy 1órára sem.Nagy kérés ez szerinted?Ebből gondolom,hogy nem nagyon akar vele foglalkozni!
2011. febr. 6. 11:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Te aztán egy hisztis kis csaj vagy! Sajnálom az anyósodat, de a férjedet is.
2011. febr. 6. 13:05
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Undorító egy nő lehetsz, nálam a küszöböt nem léphetnéd át, úgy repülnél a pics@ba, mint a győzelmi zászló, a gyerekeddel együtt!!!
2011. febr. 6. 19:06
 27/27 anonim ***** válasza:

Szereti ha nála van az unokája ? Ha nem, akkor símán megteheted, hogy ne vidd át, még szivességet is teszel mindannyiótoknak !

Amúgy ahogy írsz az alapján levontam, örülök, hogy nem vagyunk egy családban, és rá se fogsz jönni, hogy te is hasonló anyós vagy mikor már ott leszel.

Bocs

2011. febr. 6. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!