Megtehetem azt, hogy többet nem viszem át anyóshoz a gyerekeket?
Kedves Kérdező!
A gyermeket magatoknak szülted, nem az anyósnak.
Én ha átviszem a gyereket, de úgy látom anyós fáradt vagy nincs kedve akkor meg sem kérdezem hogy ott hagyjam-e.
Rengeteget dolgozott, felnevelte a saját gyerekeit, az enyémeket nem kell.
Persze örülök ha néha vigyáznak rá, de általában én is ott vagyok.
Ha egész nap náluk vagyunk akkor én beállok megfőzök, ő hagy unokázzon csak.
Mikor több időre egyedül hagyom a kicsit náluk(vagy anyumnál) többször megkérdezem tényleg nem baj-e, nincs-e más dolga.
A nagymama nem bébiszitter!!! Örülni kell ha segít, de ha nem akkor sem kell megsértődni. Ettől függetlenül tudom, anyósom is imádja az unokáját.
Ő nem mondja hogy ne vigyem, de látom rajta ha nem lenne jó éppen.
A lányom másfél éves, ha elemében van még nekem is fárasztó egész nap rohangálni utána, pedig fiatal egészséges vagyok. Anyósom sem öreg, de ők már megérdemlik a pihenésüket.
Szereti ha nála van az unokája ? Ha nem, akkor símán megteheted, hogy ne vidd át, még szivességet is teszel mindannyiótoknak !
Amúgy ahogy írsz az alapján levontam, örülök, hogy nem vagyunk egy családban, és rá se fogsz jönni, hogy te is hasonló anyós vagy mikor már ott leszel.
Bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!