Nem sajnálják az emberek a "mai" gyerekeket?
Azokra hondolok, akik egy fantáziátlan, mocskos világban nőnek fel, ahol orrba-szájba gépeznek és tévéznek 7 évesen, bezzeg mi még olyan jót játszottunk barbikkal meg legóval, nem kellett hozzá semmi. Most a hugom ha nincs a közelébe elektronikai kütyü, bele akar halni az unalomba, pedig én az ő korában 2 plüssállattal egész nap eljátszottam :D
Szóval szerintetek ez nem egészségtelen? Meg az, hogy már a 10-11 évesek pasiznak/csajoznak ahelyett, hogy a csúszdákon-hintákon játszanának együtt? Valahogy a két nem már olyan korán kezdd elkülönülni, hogy nem a gyerektársat, hanem már a pasit/csajt látják egymásban.
Mert nekem ez a dolog az én 15 életévemmel olyan furcsa, de rossz szempontból.
Mi erről a véleményetek?
15/L
Azt, hogy furcsa, hogy rajtam kívül egyáltalán vannak még olyanok, akik ezekbe belegondolnak, ahelyett hogy minden hétvégén bulizni mennének... :)
16/L
Egyébként teljesen egyetértek veled.
Hát, én nagyon sajnálom őket, de minket is.. legalább nekünk már nem kell olyan sokáig elviselni, ha elvégezzük az iskolát mehetünk a fenébe, de vajon mi lesz ezekkel akik még kicsik, milyen lesz addigra a serdülő közösség?? Már most is elég züllöttek és undorítóak, isznak cigiznek b@sznak, néha még drogoznak is, jah meg minden este kocsmába mennek. nem is a tv meg a gép a legrosszabb, hanem ez az, ami szörnyű. és akkor semmit nem számít a szülő, mert ha bekerül egy ilyen közösségbe, úgyis olyanná válik mint azok. Gusztustalan. Na én őket szánom.
16/L
Van benne valami.
Mondjuk nekem unokatesóm, aki most 8 éves, ugyanúgy játszik, ahogy a normális gyerekek anno, de amelett csak néha gépezik. Ha itt vannak a technika vívámanyai nem lehet tőlük megszabadulni, ott lesz az életben, csak kérdés hogy ki mennyire használja egészségesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!